Dornbracht mengkranen

Pivot

Met de nieuwe éénhendel mengkraan Pivot presenteert Dornbracht de eerste mengkraan voor toepassing op een kookeiland. Pivot verenigt hoogwaardige esthetiek met praktische functionaliteit. De bijzonder lange overstek van het 55 cm grote zwenkbereik maakt een 360° actieradius mogelijk en komt tegemoet aan maximale flexibiliteits- en comforteisen in de keuken.Met de 360° actieradius kunnen de verschillende toepassingen van de kraan in de keuken moeiteloos met elkaar worden verbonden. De productnaam is afgeleid van het Franse woord 'pivot' , spil of draaipunt, en heeft betrekking op de omzetting van de kraan als beweegbaar middelpunt van het kookeiland. Daarnaast is de universele toepasbaarheid van Pivot precies afgestemd op de Dornbracht Water Zones en komt tegemoet aan complexe bedieningseisen, met name bij Preparing en Cooking. De handige draaigreep direct aan de uitloop garandeert een eenvoudige, ergonomische bediening.

De filigrane, gereduceerde vorm harmonieert met het terughoudende design van de Tara Ultra serie. Pivot vertaalt de minimalistische perfectie van de hele serie in een nieuw, buitengewoon type mengkraan, dat gekenmerkt wordt door zijn sculpturale karakter. De hendel rondt de heldere vormentaal af en maakt van Pivot een stijlvol alternatief voor de slang- en uittrekbare handdouche.

Daarnaast vult Pivot als éénhendel mengkraan met warm- en koudwaterkraan het prestigieuze Dornbracht portfolio aan met een volwaardige premium mengkraan en zorgt voor nog meer comfort in de keuken. Bij het koken past Pivot zich aan de individuele wensen en eisen van keukengebruikers aan.
Het design stamt van Sieger Design. Pivot is verkrijgbaar in de oppervlakken chroom en platina mat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist