Dornbracht keukenmengkraan

Sync

Dornbracht laat ons met de invoering van Sync kennis maken met een nieuwe type keukenmengkraan: de pulldown mengkraan met douchefunctie. De naar beneden uittrekbare uitloop van Sync
vergroot de actieradius van de mengkraan en maakt het werken in de keuken zo nog comfortabeler. Voordeel van de nieuwe pulldown mengkraan van Dornbracht is de naar beneden uittrekbare uitloop die dankzij de flexibele uittrekslang comfortabel naar de werkplek kan worden geleid. Hierdoor wordt een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid op de werkplek rondom de spoelbak bereikt. Een matzwarte, temperatuurgeïsoleerde greep stuurt de hand van de gebruiker intuïtief naar het uittrekelement dat optimaal in de hand ligt. Al naar gelang het gebruiksdoel staan er bij Sync twee straalsoorten ter beschikking: een natuurlijke, heldere laminaire straal en een krachtige douchestraal. De omstelling gebeurt comfortabel via een knop aan de achterzijde van de zwarte greep.


Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist