Daalderop

Close-in easy


Iedereen kent het gemak van een keukenboiler: direct warm water in de keuken. Zeer comfortabel in vergelijk met de standaard situatie waarbij de ketel op zolder staat. Men verspilt hierdoor geen water en energie én dat bespaart veel geld. In december 2007 introduceert Daalderop een nieuwe keukenboiler: de Daalderop Close-in® Easy. Deze Close-in® is ook nog eens zeer compact van formaat, waardoor de waterbespaarder onder de keukenkast past. Bovendien is de Close-in® Easy gemakkelijk te installeren.

Energie besparen

Een keukenboiler wordt direct onder de keukenkraan geïnstalleerd. De warme keukenkraan gebruiken levert dan direct warm water op en er is geen verspilling van koud en lauw water. Daarnaast heeft het gebruik van een keukenboiler het voordeel dat de combiketel niet meer onnodig wordt opgestart. Het verwarmen van water in de keukenboiler is vele malen efficiënter en dat levert een huishouden een besparing op, die kan oplopen tot € 175,- per jaar.

 

 

Eenvoudige installatie met de Close-in® Easy Box

Een installatie van een Daalderop keukenboiler is met de nieuwe Close-in® Easy zeer eenvoudig. De Close-in® Easy beschikt standaard over de Easy Box: een zeer uitgebreide installatieset, die geschikt is gemaakt voor bijna iedere keukensituatie. Ook de duidelijke handleiding draagt bij aan het installatiegemak.  

 

Installatie-tip

Daalderop heeft in haar assortiment tevens de handige CombiSwitch. Hiermee kan de Close-in® boiler geïnstalleerd worden zonder dat de stoppenkast uitgebreid hoeft te worden. De CombiSwitch kan namelijk ‘schakelen’ tussen de twee apparaten en de piekstroom opvangen, zodat de groep nooit overbelast raakt. Zo kan de Close-in® samen met bijvoorbeeld de afwasmachine via de CombiSwitch op dezelfde groep.


Kijk voor meer informatie op: www.daalderop.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist