Zanussi inbouwapparatuur

QUADRO-serie

Het huishouden doen? Een fluitje van een cent. Meer tijd voor jezelf? De nieuwe Zanussi QUADRO inbouwapparaten zijn als een extra paar handen in huis. Met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf, warmt de kookplaat sneller op, kiest de afwasautomaat zelf het meest ideale programma en biedt de ruime koel- en diepvrieskast aanzienlijk meer ruimte. De apparaten uit de nieuwe Zanussi QUADRO-serie zijn ontwikkeld voor de consument die wel meer te doen heeft dan alleen het huishouden. En om die reden is de Zanussi QUADRO range uitermate EASY, zonder ook maar iets in te leveren op betrouwbaarheid, functionaliteit en design.Design verraadt Italiaanse roots
Het nieuwe Zanussi QUADRO design verraadt de Italiaanse roots van het merk. De apparaten behouden de sterke en bekroonde vormgeving van zijn voorgangers, maar zijn uitgebreid met aanzienlijk meer gemak en mogelijkheden: EASY!

Veel voor een leuke prijs
Onderzoek van Zanussi heeft aangetoond dat 68 procent van de Nederlanders de voorkeur geeft aan een goede prijs voor keukenapparatuur, boven toeters en bellen. De nieuwe Zanussi QUADRO-serie sluit perfect op deze voorkeur aan en richt zich op het middensegment met apparaten die gemakkelijk en economisch in het gebruik zijn en praktische functies hebben, zonder dat de hoofdprijs betaald hoeft te worden. Daarnaast biedt Zanussi vijf jaar volledige garantie bij aanschaf van minimaal drie apparaten.

Van oven tot koelkast, van inductiekookplaat tot afzuigkap: EASY

De producten van Zanussi staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruikersgemak. Bij de nieuwe Zanussi QUADRO-serie inbouwapparatuur is dit niet anders. De belangrijkste apparaten uit de nieuwe Zanussi QUADRO-serie inbouwapparatuur op een rij:

De nieuwe multifunctionele oven van Zanussi maakt het leven nog gemakkelijker door zijn functies op het gebied van braden, bakken, grillen, slow cooking, (snel) opwarmen en ontdooien. Daarnaast is een aantal modellen zelfreinigend, waardoor waardevolle tijd wordt bespaard. Tijd die beter aan de leuke dingen van het leven kan worden besteed!

De nieuwe energieklasse A+ afwasautomaten maken het de consument, elk op hun eigen manier, gemakkelijk. Met één druk op de AUTO-toets kiezen deze afwasautomaten zelf het meest ideale programma. In de Space+ passen ook extra grote borden en schalen in de automaat. De Slim Dish past juist weer perfect in kleine ruimtes.

Op het gebied van gaskookplaten lanceert Zanussi onder andere de ZGU 76534 XA ULTRAFLAT gaskookplaat met een speciale wokbrander voor mensen die van roerbakken houden, maar ook graag extra ruimte hebben om meerdere gerechten tegelijkertijd te kunnen bereiden. De kookplaat heeft vier hoogrendementsbranders en een krachtige 3.8 kW wokbrander. Sudderen of braden, het maakt niet uit.

Wachten tot het water kookt, is er niet meer bij met de nieuwe inductiekookplaten. De 60 cm kookplaat met vier zones verwarmt direct de inhoud van de pan waardoor alles sneller kookt. Zo kost koken minder tijd en blijft er meer tijd over om van het gerecht te genieten.

De nieuwe Space+ koel/vriescombinaties van Zanussi zijn speciaal ontwikkeld om de consument veel ruimte te bieden. De koelkast is eenvoudig in te delen dankzij uitneembare lades. Een select aantal modellen heeft Clima+; een luchtcirculatiesysteem voor gelijkmatige temperatuur overal in de koelkast. Hierdoor kan alle ruimte in de koelkast benut worden, ook als je voor een week hebt ingekocht.

De nieuwe Zanussi Quadro afzuigkappen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook ook een lust voor het oog. Het assortiment is ruim en er kan gekozen worden uit eiland-, schouw-, onderbouw- en vlakscherm modellen, afgewerkt met roestvrij staal en glazen of zwarte accenten. Alle kappen passen perfect bij de overige Zanussi QUADRO-serie apparaten. Speciaal voor de Benelux zijn twee speciale modellen aan het assortiment toegevoegd.

Alle apparatuur uit de Zanussi Quadro-serie is vanaf het voorjaar van 2012 beschikbaar bij geselecteerde keukenspeciaalzaken en witgoedspecialisten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist