Whirlpool Art Gallery afzuigkappen

Kunst in de keuken

De afzuigkap heeft in de afgelopen jaren een gedaanteverwisseling ondergaan. Van een saaie, functionele afzuiginstallatie is de afzuigkap opgeklommen tot een echte eyecatcher. Fabrikanten worden steeds creatiever in het combineren van functionaliteit en esthetiek. Naast de inmiddels wel bekende downdraft afzuigsystemen, die uit het oog onttrokken worden wanneer ze niet hoeven te werken, zijn er ook vele vormen verschenen waarbij de afzuigkap tevens een mooi en praktisch lichtpunt vormt. Iets minder bekend, maar zeker ook in dit rijtje thuishorend is de Art Gallery van Whirlpool.Art Gallery
De afzuigkappen van de Art Gallery collectie van Whirlpool maken het eenvoudig om een persoonlijk tintje aan uw keuken te geven. De Art Gallery collectie omvat vier panelen die op de voorkant van de afzuigkap passen, elk met een ander ontwerp. Hierdoor kunt u het design kiezen dat het beste bij uw stemming past op elk gewenst moment.

Maar de Art Gallery afzuigkap ziet er niet alleen geweldig uit. Het vlakke, roestvrijstalen oppervlak van de motorunit is gemakkelijk te reinigen en tevens zorgt de Art Gallery afzuigkap voor een doeltreffende en geruisloze luchtafzuiging – zelfs in recirculatiestand. De Art Gallery afzuigkap is uitgerust met halogeenverlichting.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist