Welke kookplaat kiest u?

Gas, keramisch of inductie?

Gas, keramisch of inductie? Smaken verschillen. Kies de kookplaat die bij uw leven past. Wilt u na een drukke werkdag snel klaar zijn of wilt u juist lekker en veilig koken voor het gezin. Misschien bent u een hobbykok en wilt u de gasten culinair verrassen! Een ieder heeft zo zijn eigen wensen.
Gas
Koken op gas is nog steeds heel populair in Nederland. Wil je je gasten culinair verrassen of juist een snelle wokschotel op tafel toveren? Jij hebt het voor het zeggen als je kookt op gas. Door te koken op gas ervaar je een maximale controle over de warmtebron. Natuurlijk is gas ook nog steeds de meest energiezuinige keuze.

Je kookt met veel variatieJe houdt van sfeerJe kookt het zuinigstJe kiest voor veiligheidJe wilt écht wokken

Keramisch
Snel iets roerbakken zonder al te veel schoon te hoeven maken achteraf? Kies dan de keramische kookplaat. Een prima alternatief voor inductie én heel eenvoudig in het gebruik. Restwarmte kan je benutten om gerechten warm te houden. Het design is mooi strak. Schoonmaken is bovendien zó gebeurd: vochtige doek erover en klaar.

Je bespaart op de aanschafprijsJe kookt met gemakJe maakt in no-time schoonJe hebt een modern interieur

Inductie
Inductie is de snelste manier van koken: in minder dan vijf minuten kookt het water. Inductie koken zit in de lift. Logisch, steeds meer mensen willen snel en zorgeloos kunnen koken, ook met spelende kinderen in de keuken. De tiptoetsen of draaiknoppen zijn voorzien van een kinderslotbeveiliging. En de inductiekookplaat geeft alleen warmte af wanneer de pan erop staat. Heel veilig dus!

Je kookt veiligJe zet snel een goede maaltijd op tafelJe kookt energiezuinigJe maakt in no-time schoonJe houdt van strak design

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist