Wave Kitchen Products

Introductie Wave Concepts

Wave Kitchen Products heeft een nieuwe label gelanceerd: Wave Concepts. De leverancier van afzuigkappen is continue op zoek naar ontwikkelingen en innovaties op het gebied van afzuigkappen en keukenventilatie. Naast de reeds bestaande sublabels Wave Design en Wave Global, verscheen eerder al het sublabel Wave Custom Made met afzuigkappen die zijn af te stemmen op persoonlijke wensen en eisen. Met het nieuwe sublabel Wave Concepts wordt de samenwerking aangegaan met ontwerpers die een heel nieuw licht op de vormgeving laten schijnen. De komende maanden verschijnt er elke maand een nieuw ontwerp.Italiaans design
Het nog verder uit te breiden label Wave Concepts heeft als eerste ontwerp de 8960 Plafond Unit in de collectie opgenomen. Deze plafond unit is ontworpen door de Italiaanse stylist Fabrizio Crisà. Ingebouwd in het plafond is enkel een strak belijnd glazen paneel zichtbaar. Zowel te gebruiken als recirculatiekap als afzuiging met motor. De afzuigunit beschikt over drie standen, een intensiefstand en een timer en is voorzien van twee led-strips voor de verlichting. De bediening werkt heel eenvoudig met een afstandsbediening. Stijlvol, elegant en toch functioneel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist