V-ZUG keukenapparatuur

Haute barbecue cuisine

Met het einde van de koudere wintermaanden in zicht, dromen we van het aanstormende buitenseizoen. Naast het outdoormeubilair wordt ook de barbecue uit de kast gehaald en klaargestoomd voor het eerste tuinfeest. Til outdoor cooking dit jaar naar een nieuw niveau en bundel het met de kracht van je keuken. Het Zwitserse V-ZUG helpt je alvast op weg met het nodige advies en de juiste producten waarmee je unieke barbecuegerechten met een straffe cuisson bekomt.

Een grillende mise-en-place
Terwijl de barbecue opwarmt en de gasten binnensijpelen, vinden de voorbereidingen binnenshuis plaats. Marineer het vlees, de vis of groenten gemakkelijk en doeltreffend aan de hand van V-ZUG’s VacuDrawer V6000: een compacte lade waarmee je in een mum van tijd verschillende bereidingen vacuüm verpakt. Doordat alles tot in de kern gemarineerd wordt, creëer je hemelse smaakbommen die je nog nooit proefde. Werk het gerecht na het marineren af met de CombiSteamer V6000-stoomoven. Niet alleen worden je gerechten tot in de perfectie gegaard, nadien hoeven ze maar even op de grill gelegd te worden.

Warm geserveerd
Perfectie zit ‘m in de details. Zo ook op culinair vlak, of het nu in de keuken of achter de barbecue gebeurt. Serveer je gerechten op borden die voorverwarmd werden in de WarmingDrawer V4000. Deze handige warmtelade houdt het servies voor appetizers, hoofd- en bijgerechten op de gewenste temperatuur tot het tijd is om op te dienen. Barbecuebereidingen op gastronomisch niveau!

Na de service
Hosting staat jammer genoeg ook gelijk aan het opruimwerk achteraf. V-ZUG helpt een handje met de AdoraDish V6000-vaatwasmachine. Een krachtig toestel uitgerust met efficiënte gepatenteerde programma’s zoals het pijlsnelle party-programma. Wanneer er na het barbecueën geen glazen of tassen meer over zijn, zet je ze even snel in de vaatwasser. Zo geniet je snel van een heerlijke koffie en dessert. Speaking of coffee; serveer je je koffie graag in een voorverwarmd kopje? De WarmingDrawer V4000 heeft een specifiek kopjesverwarmingsprogramma waarmee je iedere koffieliefhebber kan bekoren met een dampende koffie op de perfecte temperatuur

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist