V-ZUG keukenapparatuur

Excellence Line-apparaten

Deze winter geeft V-ZUG met stijl jouw goede voornemens een zetje: met de innovatieve keukenapparaten uit de Excellence Line wordt veelzijdig en gezond koken een eitje. De gestileerde en minimalistische looks van je keukenhulpen voorzien jouw eindejaarsdiners ondertussen van extra glans. V-ZUG schuift met de PowerSteam- en Grand-oven, de WineCooler en de CombiCookTop-inductiekookplaat vier Excellence Line-telgen naar voren die jou deze winter helpen alles in goede banen te leiden, van kerstdiner tot nieuwjaarsborrel.

Het dierbaarste cadeau: tijd
Waarom kiezen als je alles kan hebben? De CombiSteamer V6000 45M PowerSteam combineert het beste van een combistoomoven met dat van een magnetron en heteluchtoven. Het resultaat is een ultrasterk vermogen waarmee je tot 30% minder tijd nodig hebt om gerechten te bereiden en ze nadien tot 40% sneller opwarmt. Daarbij zorgt de inverter-technologie voor een constante wattage van de PowerSteam, wat resulteert in een gelijkmatige opwarming (zonder uitdrogen) van ingrediënten. Dankzij de combinatietechniek behouden je gerechten daarnaast ook hun kleur en textuur.

De unieke innovatie van de PowerSteam maakt deze onevenaarbaar in prestatie en kwaliteit. Of ken je een andere oven waarmee je in slechts 13 minuten een verrukkelijke chocoladetaart op tafel tovert?

Het grootste cadeau: ruimte
Begin 2023 gaat V-ZUG nog een stapje verder – zo’n 30 centimeter ongeveer – met de CombiSteamer V6000 45L Grand. De nieuwste combistoomoven zal over hetzelfde strakke en tijdloze design beschikken als zijn voorgangers, maar dan in een uitvoering van maar liefst 90 cm breed. De verwarmingselementen werden speciaal voor de brede oven ontworpen opdat de stoom en hete lucht gelijkmatig over de volledige ovenruimte worden verspreid. Wie graag volumineuze gerechten serveert voor de hele familie of graag de actuele kooktrends volgt, vindt in deze stoomoven precies wat hij zoekt.

Het smakelijkste cadeau: kwaliteit
Op jouw gezellige soirees kan een lekker glas wijn natuurlijk niet ontbreken. De WineCooler V4000 90 van de Excellence Line heeft twee temperatuurzones die, met een range variërend tussen 5 en 20 °C, zowel jouw rode als witte wijn perfect op temperatuur houden. Met plaats voor niet minder dan 38 flessen heb je op die manier zowel ’s winters als ’s zomers de beste flessen steeds paraat. Het knappe design van de WineCooler – volledig conform de Excellence Line-esthetiek – maakt van deze smakelijke keukenhulp bovendien ook een aanlokkelijke conversation-starter. Uitgevoerd met een frontpaneel in spiegelglas en verstelbare legplanken in donker gebeitst beukenhout afkomstig uit duurzaam beheerde Zwitserse bossen, is de WineCooler meer dan zomaar een aanwinst in jouw keuken: kantel de legplanken naar beneden en etaleer je beste flessen als accessoires vol goede smaak.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist