V-Zug keukenapparatuur

Een culinaire ster voor iedereen!

Een Michelin-ster verdien je niet zomaar. Het vergt passie voor kwaliteit, hoogwaardige gerechten en deskundigheid. En als ook excellentie op het menu staat, dan deelt V-ZUG de sterren uit. Al meer dan 100 jaar is het de missie van het Zwitserse merk om state-of-the-art apparatuur te ontwerpen met de nadruk op precisie, design, materiaalgebruik en duurzaamheid. Zo tovert iedereen – van onervaren kok in huis tot geroutineerd masterchef – met het hoogst mogelijke gebruiksgemak sterrenwaardige gerechten op tafel. V-ZUG maakt van jouw thuisrestaurant een culinaire tempel en zet je skills op scherp met vernufte functies en verfijnde recepten.

Voorgerecht en side dish met verse crunch
Brood bakken, het is een kunst op zich. Te droog, niet luchtig genoeg, snel taai... Al is het wel een meerwaarde om als kok ook huisgemaakt en versgebakken brood bij je gerechten te serveren. Jouw broodje is gebakken met V-ZUG’s functies Profi-bakken en AutoBraad, waarmee de Combi- en CombairSteamer V6000 standaard zijn uitgerust. Bij Profi-bakken stel je handmatig in hoe je wilt dat het uit de oven komt en de hete lucht en stoom zorgen ervoor dat het brood niet uitdroogt en een crunchy korstje krijgt. Het programma is ook ideaal voor bladerdeeggerechten. Een bladerdeeghapje dat zowel van onder als van boven knapperig is én een glanzend korstje heeft? Revolutionair!

De minder geoefende koks die zich (nog) niet aan manuele instellingen, zoals bereidingswijzen en gaartijden, willen wagen, gebruiken de AutoBraad-functie. Zodra je het gewenste product (verse aperosnacks, gratin, brood, vlechtbrood...) hebt geselecteerd, stelt de oven volledig zelf de juiste bereidingswijze en tijd in.

Vers en krokant, zelfs dagen later
Wil je je zelfgebakken brood of andere hapjes (bladerdeeg, pizza, loempia’s...) na enkele dagen even krokant en vers serveren? Plaats het gerecht dan nog eens in de Combi- of CombairSteamer en gebruik de functie ‘Regenereren Krokant’. Met dat programma merk je niet dat het gerecht al een paar dagen oud is en smaakt het opnieuw alsof het voor de eerste keer uit de oven komt.

Vleesgerechten, douze (à) points!
Ook met je vleesgerechten ga je culinaire sterren scoren, mede dankzij V-ZUG’s SlowCooking-functie in haar stoomovens. SlowCooking is het programma bij uitstek voor wie houdt van een lekker stukje vlees, maar het niet de hele tijd in de gaten wil houden. In combinatie met de driepuntskernthermometer gaart het vlees met één druk op de knop gelijkmatig tot de juiste kerntemperatuur. De thermometer in het vlees monitort voortdurend de kern van het braadstuk, waardoor de Combi- of CombairSteamer geleidelijk aan en binnen de gewenste tijd het vlees kan garen, of dat nu anderhalf of vier uur is. Een fijngekookte ossenhaas of entrecote – beide harde noten om te kraken in een gewone keuken – kan je op hoogstaand niveau je gasten voorschotelen. Met als kers op de taart: ondertussen bij je gezelschap kunnen gaan zitten.

Crème de la crème
Cliché of niet, de ideale afsluiter van een culinair driegangenmenu is een dessert. Dankzij V-ZUG wordt iedereen liefhebber van zoet, omdat complexe bereidingen eenvoudig worden. Vergeet geknoei met au bain-marie want V-ZUG voorziet zo goed als al haar kookplaten van een specifieke Smeltfunctie. Die zorgt ervoor dat je pan een constante temperatuur van ongeveer 42°C behoudt, waardoor bijvoorbeeld chocolade mooi lopend is en blijft wanneer je het wilt opdienen. De Smeltfunctie is ook ideaal voor boter, gelatine en sausjes.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist