V-ZUG Adora

De groenste afwasmachine

De huidige economische en politieke situatie doet ons streven naar zuinigheid als ultieme doel. We voeren besparende ingrepen uit in alle hoeken van het huis: van eco-douchekop installeren tot de thermostaat een paar graden lager zetten. V-ZUG biedt met de Adora V6000 Warmtepomp het pasklare antwoord op onze queeste naar een gezonde energiefactuur, zonder aan kwaliteit in te boeten. Als eerste en enige op de markt houdt V-ZUG onze vaat schoon voor minder dan een halve kilowatt per wasbeurt. Innovatie en knap design dat bekroond werd met de Plus X Award voor design

De zuinigste vaatwas
V-ZUG streeft al langer dan alleen vandaag naar energie-efficiëntie en performantie. De Zwitserse passie voor innovatie en technologie resulteert in de Adora V6000 Warmtepomp, de eerste afwasmachine op de markt die aangedreven wordt door een warmtepomp en hierdoor in eco-modus minder dan een halve kilowatt stroom per wasbeurt verbruikt. De warmtepomptechnologie werkt volgens het principe van een warmteboiler met een gesloten watercircuit. Uit het water in het vat wordt de eigen warmte gewonnen en die warmte-energie wordt vervolgens gebruikt om het koude spoelwater op te warmen.

Maar ook de andere Adora-afwasmachines uit de reeks, zonder warmtepomp, verbruiken in het Eco-programma tot 34% minder stroom. Dit komt o.m. door sensoren die de troebelheid van het water meten en zo de overbodige aanvoer van vers water verhinderen. Zo spaar je dus tegelijk stroom en water uit.

De snelste vaatwas
De optimalisatie van de Adora-afwasmachines heeft niet alleen een ongeziene energiezuinigheid als voordeel, ook wat krachtige resultaten betreft kent de Adora z’n gelijke niet. Naast de optie om vaatwasmenu’s te personaliseren, beschikken de Adora-afwasmachines over een aantal erg handige vooraf ingestelde programma’s. Met het Party-programma is je vaat in een mum van tijd - slechts 11 minuten - schoon. Perfect om glazen en borden steeds paraat te hebben tijdens een home party en achteraf niet met een berg afwas te zitten.

De comfortabelste vaatwas
Het knappe en slimme design van V-ZUG beperkt zich niet tot de display en de buitenkant van de machines. Ook binnenin hebben de Adora-afwasmachines allerlei features die bijdragen aan een uiterst aangenaam gebruiksgemak. Zo zijn er onder andere de Optilift-optie waarmee je de onderste lade tot op heuphoogte kan brengen voor ergonomisch laadcomfort; geïntegreerde LED-spots zodat je overzichtelijk de vaatwas kan inladen; een uitneembare besteklade zodat ook grotere stukken vaat in de bovenste lade kunnen; enzovoort.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist