V-ZUG

Orde in de koelkast

Na een deugddoende (en af en toe zonnige) zomerperiode laten we het vakantiegevoel achterwege en vertrekken we opnieuw richting de drukte van het kantoor of de schoolbanken. Hét moment bij uitstek om wat meer structuur in het dagelijkse leven te brengen. Aan de hand van meal prepping, bijvoorbeeld door maaltijden of snacks op voorhand te bereiden, organiseer je moeiteloos de werkweek. Of voed je herfstschoonmaakmicrobe en herverdeel je koelkast. Het Zwitserse V-ZUG inspireert alvast met haar technologisch vernuft en handige tips en tricks.

Koelkastpuzzelen
Met de elegant ontworpen CombiCooler V4000 tilt V-ZUG koelkastorganisatie tot een hoger niveau. Als tweedeursmodel biedt de koelkast een zee van ruimte om voeding op te bergen; het ClickShelf-systeem creëert alvast verschillende indeelmogelijkheden. Daarnaast is de koelkast uitgerust met een apart vriesvak dat, indien gewenst en met een simpele druk op de knop, omgevormd kan worden naar een eenvoudig koelvak. Ofwel de perfecte plek om je voorgemaakte maaltijden te organiseren!

 

Klare kijk
Om de orde zo lang mogelijk te bewaren gebruik je in de koelkast een doorzichtige verpakking. Hoewel glazen potjes een goed overzicht bieden, nemen ze al snel veel plek in. Met het VacuDrawer V6000-toestel van V-ZUG verzegel je moeiteloos voeding in meerdere porties om alles vervolgens luchtdicht en compact te bewaren. Dankzij de vier vacuümniveaus kan je bovendien verschillende soorten voedingswaren verpakken: van kazen tot vlees of zelfs zacht fruit. En dat zonder smaak- of kwaliteitsverlies!

Een voorbereid persoon…
Is er twee waard want naast een verbeterde structuur in de koelkast geeft de VacuDrawer V6000 je ook meer controle tijdens het plannen van maaltijden. Je verdeelt simpelweg de maaltijd in porties en verpakt ze luchtdicht in de bijbehorende verpakking. Schrijf een dag of datum op het pakketje en ziezo: een heerlijke lunch of diner binnen handbereik.

Over V-ZUG
V-ZUG is het leidinggevende merk van high-end huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. In 1913 ontstond V-ZUG in Zug, het hart van Zwitserland, en meer dan 100 jaar later produceren ze er als enige onderneming in de sector nog steeds hun toestellen. V-ZUG is een familiebedrijf en onderneming die uitblinkt in innovatie, design, duurzaamheid en technologie voor huishoudtoestellen in de keuken en in de wasruimte. Als marktleider in Zwitserland brengt de V-ZUG-groep haar premium producten ook in het buitenland op de markt. Nog ver buiten de Alpengrenzen wordt de combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie gesmaakt door architectuur-, design- en kookliefhebbers.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist