Uitgebreid tafelen

Nederlanders houden er van

Franke Kithcen Systems onderzocht de Nederlandse eet- en kookgewoontes en kwam tot een aantal verrassende conclusies: Tijd maken voor het avondeten en uitgebreid tafelen met het gezin is nog steeds belangrijk voor de meeste Nederlanders. 45% van de Nederlanders neemt iedere avond ruim de tijd om te eten. Een kwart doet dit vooral in het weekend.Nederlanders tot 35 jaar nemen vooral in het weekend de tijd om uitgebreid te eten (37%). Een derde van deze groep neemt het liefst iedere dag de tijd om lekker lang aan tafel te zitten. Een ruime meerderheid van de 50-plussers neemt dagelijks de tijd voor de avondmaaltijd.

De kinderen in huis
hebben geluk en kunnen aanschuiven zodra ze thuis komen. Slechts 0,3% van de respondenten heeft aangegeven dat de kinderen koken. Traditioneel zijn het overigens nog steeds de vrouwen die het meeste koken, 64% van de vrouwelijke respondenten geeft aan het vaakst te koken, tegenover 39% van de mannen. Bij ruim een tiende van de Nederlanders kookt degene die het eerste thuis komt, ongeacht of dit de man of vrouw is.

Etentjes met vrienden
Als het aankomt op etentjes met vrienden geeft 42% van de mannen aan zelf in de keuken te staan. Toch geeft een vijfde van de mannelijke respondenten aan het over te laten aan hun partner. Vooral onder jongeren is het populair om gezamenlijk met vrienden in de keuken te gaan staan wanneer er een etentje moet worden voorbereid, een derde van de respondenten tot 35 jaar geeft hier de voorkeur aan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist