Stelton keukenaccessoires

Scandinavische schoonheid in de keuken

Nieuw in de populaire en bekroonde designserie Emma van Stelton zijn een stijlvolle broodmand en keukenrolhouder die zijn afgestemd op het ontwerp van de andere producten uit deze serie, zoals onder andere koffie- en theekannen, een waterkoker en een broodrooster. Gebruiksvoorwerpen die extra stijl geven aan het dagelijks leven.

De handgreep van licht beukenhout, die we kennen van de rest van de serie, komt terug in de handgreep van de broodmand en vormt een mooi contrast met de gelakte stalen buitenkant. Tegelijkertijd combineert de warmte van het hout ook mooi met de zachte katoenen binnenkant. Het handvat maakt het gemakkelijk om de mand van de keuken naar de tafel te dragen. Wanneer de mand op tafel staat, klap je het handvat gemakkelijk naar beneden. De keukenrolhouder is gemaakt van beukenhout, terwijl de boven- en onderkant zijn gemaakt van geglazuurd steen in een lichtgrijze kleur die past bij de rest van de Emma serie.

De Emma collectie is een designklassieker van Stelton, bekend om zijn strakke lijnen en materiaalcombinaties met staal, steen en beukenhout. Een designfilosofie met een knipoog naar de Deense designtraditie uit de jaren vijftig. De Emma collectie bestaat uit talrijke producten zoals een waterkoker, een broodrooster, koffie- en theepotten, kopjes en borden, en nu ook een broodmandje en een keukenrolhouder, zodat de tafeldekking compleet kan zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist