Solis personal blender

Blend & Go

Het gemak van een personal blender met de power van de krachtigste blender ooit: de SOLIS Power Blender To Go. Hierin bereid je in enkele minuten je favoriete smoothies, shakes, dips en cocktails. De blenderkom is tevens de drinkbeker, klik hem eraf en je bent direct ready to go.

Kleine krachtpatser
Vorig jaar introduceerde Solis de SOLIS Extreme Power Blender. Deze premium blender maalt onder andere groene bladgroenten, ijsblokjes en noten extra ‘smooth’. Shakes en smoothies krijgen een luchtige, milkshake-achtige structuur en bevatten geen stukjes of klontjes. Dit komt door het krachtige vermogen van de blender en de speciale rotatie van het gepatenteerde Kinetix® messensysteem waardoor ingrediënten continu naar beneden worden getrokken. Nu is er een kleinere variant met dezelfde ijzersterke eigenschappen. De nieuwe personal blender: SOLIS Power Blender To Go.

De SOLIS Power Blender To Go blend tot 42% fijner dan de meest bekende personal blenders.

Blend & go
Bij de SOLIS Power Blender To Go krijg je twee mengbekers van 500 ml en een mengbeker van 700 ml inhoud. Deze breukvaste Tritan mengbekers zijn BPA-vrij en kun je direct gebruiken als drinkbeker. Ze hebben het uiterlijk van longdrink picardieglazen. In combinatie met het geborstelde rvs is dit een echte eyecatcher. De blender is eenvoudig in gebruik en efficiënt: zet de drinkbeker met je favoriete ingrediënten erop, even blenden en je bent meteen klaar om op pad te gaan. Ook handig voor bijvoorbeeld saladedressings, dips en babyvoeding.

Hoe fijner voedingsdeeltjes gemalen zijn, hoe beter je lichaam de gezonde, belangrijke voedingsstoffen kan opnemen en hoe intenser de smaak.

The facts
De SOLIS Power Blender To Go heeft een extreem sterk motorhuis en vermogen van 1000 watt. Ter vergelijking: andere personal blenders hebben een vermogen van 200 tot maximaal 600 watt. Deze premium blender maalt ijsblokjes, groenten, fruit en noten zo fijn, dat het lichaam tot 25% meer vitamines en mineralen op kan nemen dan wanneer je een stuk fruit zou eten. En: je komt nooit meer ongewenste stukjes tegen in shakes en smoothies. De SOLIS Power Blender To Go kost 299,90 euro (adviesverkoopprijs). Dat is de kleine premium krachtpatser meer dan waard!

Solis: de sappen en smoothie expert
De elektrische huishoudelijke apparaten van Solis staan garant voor slimme technologie en kwaliteit. Solis is expert op het gebied van juicers en blenders en heeft exemplaren in diverse prijsklassen. Zo is er altijd een exemplaar voor jouw persoonlijke smart, healthy en tasty levensstijl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist