SOLIS Multi Slow Juicer XXL

Zorg goed voor jezelf

Goed voor jezelf zorgen is belangrijk, maar het is wel zo fijn als dat niet te veel moeite kost. Daarom komt Solis nu met de SOLIS Multi Slow Juicer XXL. Deze sapcentrifuge heeft een extra grote opening, zodat je groenten, fruit, kruiden en tarwegras niet eerst klein hoeft te snijden. Let’s slow it down!
De krachtige SOLIS Multi Slow Juicer XXL met koudperstechnologie verwerkt harde en zachte groenten en fruit tot de lekkerste sappen voor een vitamineshot. Door de extra brede invoerbuis passen onder andere hele appels en bieten: je hoeft dus niet meer alles voor te snijden. Met de drie verschillende zeven bepaal je zelf de dikte van het sap en kun je zelfs vruchtendessert maken van bevroren fruit. De handige druppelstop zorgt er bovendien voor dat het aanrecht sap-vrij blijft.

Slow down
Het voordeel van een slow juicer is de lage snelheid: hierdoor krijg je mooi sap zonder luchtbelletjes en schuim. De SOLIS Multi Slow Juicer XXL zorgt ervoor dat er tijdens het persen minder zuurstof bij het sap komt en dat de ingrediënten niet opwarmen. Hierdoor geniet je langer van sap met meer kleur en een intensere smaak.

Juicy details
Wist je dat sap uit een sapcentrifuge en een smoothie uit de blender allebei een ander effect hebben op het lichaam? Sap uit een juicer is geconcentreerder omdat je meer groente en fruit nodig hebt om een glas te vullen. De pulp wordt gescheiden en het sap met een hoge dosis vitamines en mineralen blijft over. Een smoothie uit de blender vult beter omdat het meer vezels bevat: alles wat je aan voedingsstoffen in de blenderkom stopt, vind je terug in de smoothie. Wil je zowel vezels en een verzadigend gevoel als veel vitamines en mineralen? Gebruik dan sap uit de sapcentrifuge als basis voor een smoothie uit de blender. Het beste van beide werelden!

The facts
Het robuuste motorhuis van de SOLIS Multi Slow Juicer XXL is gemaakt van gietaluminium. De kunststof onderdelen zijn breukvast en BPA vrij. Maak ’s ochtends in alle rust zo veel gezonde sapjes als je maar wilt: hij is zeer stil in gebruik. De SOLIS Multi Slow Juicer XXL kost 399,90 euro (adviesverkoopprijs).

Solis: de sappen en smoothie expert
De elektrische huishoudelijke apparaten van Solis staan garant voor slimme technologie en kwaliteit. Solis is expert op het gebied van juicers en blenders en heeft exemplaren in diverse prijsklassen. Zo is er altijd een exemplaar voor jouw persoonlijke smart, healthy en tasty levensstijl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist