Solis keukenmachines

Groene smoothies!

We kunnen er geen genoeg van krijgen: de smoothie! Naast de originele variant met fruit en zuivel is ook de groene smoothie niet meer weg te denken. Zo’n smoothie heeft dan ook wel heel veel voordelen: naast dat ze lekker zijn, krijg je meteen je dagelijkse dosis vitamines, mineralen en vezels ermee binnen.Wist je trouwens dat hoe fijner de voedingsdeeltjes in je smoothie gemalen zijn, hoe intenser de smaak is? Denk maar eens aan het structuur- en smaakverschil van kristal- en poedersuiker. Daarnaast neemt je lichaam meer vitamines op als het fijner gemalen is. Zeer krachtige blenders, zoals de nieuwe SOLIS Extreme Power Blender zijn zo sterk dat ze de smoothie in korte tijd extreem fijn blenden. En dat is belangrijk, want lang blenden gaat ten kostte van de voedingsstoffen door bijvoorbeeld opwarming en oxidatie van de ingrediënten. Blend smoothies liever niet langer dan een minuut voor een extra gezond resultaat.

2-in-1
Superverse vitaminedrankjes, smoothies, dips, soepen en desserts maak je in de SOLIS Twist & Mix Blender met opzetbare citruspers. Citrusvruchten pers je zo direct boven de blenderkom uit voor een vitamineboost. Net als alle andere Solis blenders heeft ook deze blender een gepatenteerd Kinetix® messensysteem, die ervoor zorgt dat alle ingrediënten egaal worden gemengd.

Groene smoothie:
Doe 1 komkommer, 1 handvol spinazie, 1 appel, 2 cm gember (geschild) en versgeperst sap van 1 limoen in de blender. Vul aan met water en blend fijn met de ‘groene smoothie’-knop.

Groene juice:
Pers 1 venkel, 1 komkommer, 1 limoen (geschild), 2 cm gember (geschild) en een handje verse munt uit met behulp van de sapcentrifuge zoals de SOLIS Juice Fountain Pro.

Juicy details
Een groen sapje van 50 gram boerenkool, 100 gram wortel, 60 gram bleekselderij en 150 gram sinaasappel bevat maar liefst 80% van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamines. Door een premium kwaliteit juicer te gebruiken, zoals de SOLIS Multi Slow Juicer, worden voedingsstoffen zo min mogelijk beschadigd tijdens het proces. De lage snelheid van deze slow juicer zorgt er bovendien voor dat er minder zuurstof bij het sap komt, waardoor het meer kleur en smaak behouft.

Smoothie versus juice
Wil je een verzadigende maaltijd? Kies dan voor een smoothie uit de blender in verband met de vezels. Wil je zo veel mogelijk voedingsstoffen in je glas? Ga dan voor een sap uit de juicer. Health tip: gebruik het beste van twee werelden! Gebruik een vers gemaakte juice als basis voor je smoothie. Zo krijg je éxtra veel voedingsstoffen binnen én heb je een vullend ontbijt dankzij de aanwezigheid van vezels in je smoothie.

Smart, healthy & tasty
De elektrische huishoudelijke apparaten van SOLIS staan garant voor slimme technologie en kwaliteit. Met onder meer grills, blenders, stoompannen en sapcentrifuges heeft SOLIS alles in huis voor een smart, healthy en tasty levensstijl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist