Solis keukenapparatuur

Blend your mix

Liefhebbers van verse, zelfgemaakte taarten, smoothies, sappen, en dressings kunnen hun hart ophalen met de nieuwe keukenapparaten van SOLIS. De Perfect Blender Pro en de Kitchen Queen Pro zorgen samen met jou voor het beste mixresultaat, zodat alles wat je maakt nog lekkerder smaakt. Verzamel de ingrediënten bij elkaar en blend your own mix! Snel en eenvoudig met een perfecte mix als resultaat.

Snel en eenvoudig mixen met de Kitchen Queen Pro
De SOLIS Kitchen Queen Pro is een mixer die is ontwikkeld op basis van de techniek die wordt gebruikt in professionele bakkerijen en patisserieën. Door het zogenaamde ‘planetaire’ roerwerk veegt deze keukenmachine bij elke slag langs de zijkanten en bodem van de kom waardoor de mixtijd met 60% verminderd wordt. Bovendien hoef je tijdens het mixen nooit meer te stoppen om met een spatel het deeg van de wand en bodem te schrapen.

Keukenprinses
Met dit nieuwe keukenmaatje wordt iedereen een echte keukenprinses. De SOLIS Kitchen Queen Pro voorziet in alle praktische gemakken. De elektronische snelheidsregeling en unieke weerstandsensoren zorgen ervoor dat mixen nu nog sneller en op constante snelheid gebeurt. De mixer is verder voorzien van een op- en aftellende timer met pauzefunctie, een anti-spat deksel met praktische vulopening en is beveiligd tegen overbelasting en oververhitting. Het handige liftmechanisme zorgt ervoor dat de mengkom en accessoires eenvoudig kunnen worden weggenomen.

Perfecte smoothies, sappen en dips met de SOLIS Perfect Blender Pro
Met de introductie van de Perfect Blender Pro is het voor de kookliefhebber nog eenvoudiger heerlijke soepen, smoothies, sauzen, sappen, dips, dressings, desserts en cocktails te maken. Door de unieke gebogen vorm van het ingenieuze KinetixÒ control messensysteem worden de ingrediënten gedurende het mixproces steeds verder naar de messen gebracht. Hierdoor is een perfecte homogene mix het resultaat. Met zeven programmeerbare functies, vijf individueel te kiezen snelheidsstanden en hoogwaardige RVS messen van chirurgisch staal snijdt en mengt de SOLIS Perfect Blender Pro in een handomdraai rauwe groenten, noten, brood, fruit, kruiden en ijsklontjes.

Mix it up!
De SOLIS Perfect Blender Pro heeft nog veel meer kenmerken waardoor het mixen nu echt niet meer mis kan gaan. Op een rijtje:
• Grote onbreekbare blenderkom van 1½ liter
• Ice crushing en smoothies functie
• Solide en zwaar RVS basisstation
• Verlicht LCD-display met op- en aftellende timer
• Verlichte functieknoppen
• Opbergmogelijkheid snoer in basisstation
• Beveiliging tegen overbelasting
• Antislippootjes

Design in de keuken
De twee nieuwe keukenapparaten zijn echte eyecatchers voor in je keuken. De robuuste Kitchen Queen Pro is in twee prachtige uitvoeringen verkrijgbaar: zilver en zwart en is gemaakt van RVS en gietijzer. De mixer wordt inclusief garde, kneedhaak, menghaak met en zonder rubberen rand geleverd

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist