Solis espresso apparatuur

Barista pro

Deze geweldige espressomachine met geïntegreerd maalwerk bereidt iedere espresso met de juiste hoeveelheid versgemalen koffie.


De SOLIS Barista Pro is een modern vormgegeven RVS espressomachine met geïntegreerd conisch maalwerk voor een heerlijke, verse kop espresso. Het bonenreservoir heeft een inhoud van 200 gram, genoeg voor ongeveer 25 kopjes verse espresso. Stel de hoeveelheid en maalgraad in en de ingebouwde bonenmaler maalt precies de juiste hoeveelheid versgemalen koffie. De voorperculatiefunctie besprenkelt de net gemalen bonen met een beetje heet water voor extra aroma. De fraaie drukmeter geeft de druk aan waarmee de hogedrukpomp het water door de gemalen koffie in de filterhouder perst. Hierdoor gaat u van boon naar espresso in minder dan een minuut. Ook schuimt u met de SOLIS Barista Pro eenvoudig melk op tot heerlijke cappuccinoschuim. Het Auto Purge systeem zorgt vervolgens automatisch voor de ontluchting na het stomen. Ideaal voor de echte cappuccino liefhebber.

Bovendien heeft de SOLIS Barista Pro een ruime plaat voor het warm houden van kopjes en witte LED verlichting rond de knoppen en in het reservoir. Een echte aanwinst voor iedere thuis barista.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist