SodaStream

Spirit One Touch

SodaStream, het grootste bruiswatermerk ter wereld, lanceert in haar strijd tegen wegwerpplastic haar nieuwste automatische bruiswatertoestel – de Spirit One Touch. Met deze elektrische versie van het bekroonde Spirit-model maak je met slechts een druk op de knop je favoriete bruisende zomerdrankje. SodaStream kondigt daarom ook drie zomerse limited edition mocktailsmaken aan: Italian Spritz, Pina Colada en Pink Mojito. Met de innovatieve Spirit One Touch én de nieuwe smaken zet SodaStream weer nieuwe stappen naar een wereld zonder overbodig plastic afval; dankzij de eenvoudige bediening, de betaalbare prijs en het elegante design maakt SodaStream ieder huishouden duurzamer en feestelijker.

Het strakke ontwerp van de Spirit One Touch is beschikbaar in twee elegante kleuren, pianozwart en puur wit, en biedt drie bruisniveaus voor het perfecte drankje op maat. De Spirit One Touch wordt geleverd met een roestvrijstalen SodaStream-fles en een CO2-cilinderfles (60 liter). Consumenten kunnen dus meteen na aankoop van hun bruisende drankje genieten. De Spirit One Touch heeft een gepatenteerd kliksysteem dat de plaatsing van de herbruikbare fles nog gemakkelijker maakt. De nieuwe Spirit One Touch is onder andere verkrijgbaar MediaMarkt, Blokker, Coolblue en bol.com.

Mocktailtime!
Alcoholvrij, verfrissend en laag in calorieën: de drie limited edition mocktailsmaken maken je zomer extra bruisend. Een mocktail is het ideale alternatief voor een alcoholvrije cocktail. Maak je eigen Italian Spritz, Pina Colada of Pink Mojito in het SodaSatream-apparaat en geniet van een feestelijk zomerdrankje. De mocktails zijn onder andere verkrijgbaar bij Blokker en MediaMarkt.

Strijd tegen wegwerpplastic
,,Het is ons doel om mensen aan het denken te zetten over de huidige manier van water- en frisdrankconsumptie en het bijbehorende plastic verbruik. Met de nieuwe Spirit One Touch maken we het de consument nóg gemakkelijker en leuker om zelf van kraanwater bruisend water te maken. Met slechts een druk op de knop maak je eigenhandig bruisende drankjes en worden plastic wegwerpflessen overbodig”, aldus Tamara Kroon, Marketing Manager SodaStream Benelux.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist