Smeg koelkasten

FAB 5

Nieuw in het assortiment van de Jaren 50 lijn van Smeg is de mini-koelkast FAB5. Deze kleine koelkast beschikt over dezelfde ronde vormen en retro charme als de andere FAB-koelkasten; die gezien worden als internationale stijliconen.

Klein van formaat, groot in karakter
Met slechts 73 cm hoog en 40 cm breed, is de FAB5 perfect voor commerciële ruimtes, zoals bijvoorbeeld hotelkamers of kantoren, maar uiteraard misstaat deze kleine koelkast ook niet in huis. Door het gewicht van slechts 17,5 kg is de FAB5 mini-koelkast flexibel in gebruik en eenvoudig te verplaatsen. Klein van formaat, groot in karakter; de FAB5 is een ware aanvulling voor ieder interieur.

Wat de FAB-koelkasten zo bijzonder maakt is de combinatie tussen hedendaagse technologie en uniek retro design. De FAB5 is de laatste toevoeging aan deze bijzondere Jaren 50 lijn en belooft de coolste minibar te worden voor hotels, restaurants en andere commerciële ruimtes. De FAB5 maakt het ontbijt, de lunch en de aperitivo tot een bijzondere happening.

De mini-koelkast beschikt onder andere over een regelbare thermostaat, twee op vijf niveaus verstelbare chromen leggers, een flessenhouder en 'snack'-compartiment in de deur, een ijsblokjeshouder en LED verlichting. De FAB5 heeft een netto inhoud van maar liefst 40 liter en is zowel rechts- als linksdraaiend verkrijgbaar.

De FAB5 is de ideale combinatie tussen retro design en moderne technologie en kan perfect worden gecombineerd met de andere producten uit de Jaren 50 lijn van Smeg.

De FAB5 mini-koelkast is beschikbaar in het zwart, rood, oranje, crème en Union Jack.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist