Smeg koelkasten

onder de motorkap van een Fiat 500

Voor een nieuw, uniek ontwerp voor de ‘Fiat 500 Design Collection’ hebben Fiat en Smeg, in samenwerking met Italia Independent, hun handen ineengeslagen voor een bijzondere combinatie van vorm en functie... want een koelkast is niet alleen een huishoudelijk apparaat en een motorkap niet alleen een onderdeel van een auto. Op 30 mei 2013 is de ‘SMEG500’ gelanceerd in de beroemde concept store Colette aan de Rue Saint-Honore in Parijs.

Deze samenwerking komt voort uit de interesse die Fiat altijd heeft gehad voor de wereld van design, niet alleen toegepast op de auto-industrie, maar ook voor andere gebieden. Smeg, bekend om haar uitgebreide know-how om ad hoc technologische oplossingen te creëren in combinatie met design en functionaliteit, bleek het ideale bedrijf om samen dit ambitieuze project mee te realiseren.

In de jaren vijftig hebben de twee iconen van ‘Made in Italy’ al eerder hun handen ineengeslagen: het waren de jaren van massale motorisering en de ontwikkeling van witgoed en, met de medewerking van Smeg, produceerde Fiat in die jaren ook koelkasten. Vandaag de dag weten Smeg en Fiat, met dit nieuwe project, nog steeds te verbazen. Het vernieuwen van design, het ontlokken van een glimlach en het combineren van creativiteit en technologie zijn kenmerkend zijn voor beide merken. Zo ontstond een koelkast die zijn functie vervuld in een nieuw jasje en daardoor veel meer wordt dan alleen een koelkast; iets dat opvalt, verbaasd en vernieuwd en dus een waar collectors item is!

De SMEG500 is beschikbaar in het wit, rood en groen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist