Smeg design kookplaten

nieuwe lijn gaskookplaten

Deze nieuwe lijn gaskookplaten is het resultaat van een samenwerking tussen Smeg en Marc Newson, een van de meest veelzijdige ontwerpers ter wereld. Het esthetische design van Newson wordt gekenmerkt door vloeiende lijnen en maximaal gebruiksgemak. De complete lijn van Newson omvat gaskookplaten, inductieplaten en ovens, waarbij de gaskookplaten verkrijgbaar in roestvrijstaal, zwart of wit glazen afwerking.

De gaskookplaten zijn bijzonder praktisch - de bedieningsknoppen weerspiegelen de positie van de branders, waardoor bediening van de branders wordt vergemakkelijkt - met één blik op de kookplaat zie je meteen welke knop welke brander bedient. De innovatieve verticale branders bieden een zeer hoge hitte-efficiëntie, ongeveer 65% meer dan traditionele branders. De specifieke vorm van de vlam verwarmt de pan optimaal; dit bespaart gas en maakt het mogelijk sneller te koken.

De gaskookplaten van Marc Newson zijn in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: in roestvrijstaal met elegante zilveren bedieningsknoppen en in zwart of wit glas met een zachtmat oppervlak en goudkleurige bedieningsknoppen. De glazen bovenkant is bewerkt met een speciale behandeling waardoor deze beter bestand is tegen krassen. Kortom, de gaskookplaten zijn zowel mooi als praktisch. Alle kookplaten zijn 75 cm breed, hebben vijf branders voor maximale flexibiliteit tijdens het koken en hebben sterke gietijzeren pannendragers.

De samenwerking van industriële expertise uit Italië en de creativiteit van een begaafd ontwerper, biedt Marc Newson de kans om voor de eerste keer te experimenteren met het ontwerpen van keukenapparatuur. Voor Smeg is dit een uitgelezen kans om schoonheid en originaliteit te integreren in innovatieve en functionele producten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist