Slim Grill

Handig design voor op tafel

Meer zielen, meer vreugd! Schakel voor een avondje tafelen met vrienden of familie twee grills aan elkaar, met bijgeleverd snoer. Zo maak je de feesttafel zo lang als je wil! De slanke design-grill van Espressions, zorgt voor een stijlvol gedekte tafel.

De pannetjes kunnen onder de bakplaat worden geplaatst voor een raclette-effect: het smeuïge laagje gesmolten kaas.

De Grill is compact, voedselveilig, hoogwaardig en robuust in materiaalkeuze. Naast Slim (langwerpig) is er de vierkante uitvoering, Square. Ze zijn eenvoudig te koppelen aan een tweede apparaat, zodat er geen gedoe ontstaat zoals onveilige situaties met losse verlengsnoeren en open stopcontacten op de eettafel. Ook is er extra aandacht besteed aan de veiligheid bij de bevestiging van de bakplaat.

Waarom wachten tot Sinterklaasavond of Kerst? Met deze design gourmet & raclette grill is een gezellige avond gegarandeerd. Ook op een mooie voorjaarsavond op terras of balkon.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist