Siemens kookplaten

Domino


Siemens Consumer Products intorduceert nieuwe collectie Domino kookplaten. K eukenapparatuur is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Daarom kunnen de 30 en 40 cm brede Domino-kookplaten geheel naar smaak en behoefte met elkaar worden gecombineerd. En dankzij het uniforme facetdesign vormen de Domino-kookplaten ook in esthetisch opzicht een naadloos geheel. De op elkaar aansluitende roestvrijstalen lijsten scheiden de afzonderlijke Domino-elementen door een smalle lijn. De schitterende vormgeving komt volledig tot zijn recht in combinatie met het nieuwe touchSlider-bedieningssysteem, dat nu ook voor Domino-kookplaten verkrijgbaar is.

Zelfs professionele chefs valt het soms zwaar om te kiezen tussen gas en inductie. Nu wordt u niet meer geconfronteerd met deze moeilijke keuze wanneer men een nieuwe keuken aanschaft of de huidige keuken moderniseert. Met de nieuwe generatie Domino-kookplaten van Siemens kan men namelijk naar hartelust combineren om aan al uw eisen te voldoen. De Domino-elementen passen niet alleen perfect bij elkaar, maar ook bij glaskeramische Siemens-kookplaten met facetdesign vanaf een breedte van 60 cm.

Fijngevoelig purisme

Het geleidelijk aflopende front wordt nergens door een bedieningselement onderbroken. De nieuwe Domino-kookplaten met touchSlider-bediening zijn opzienbarend – zowel in esthetisch als in technisch opzicht. Bij dit nieuwe sensorgestuurde systeem kan de temperatuur met behulp van een langwerpig bedieningselement worden geregeld. U hoeft alleen maar zacht met een vingertop langs het oppervlak te strijken om de temperatuur te verhogen of te verlagen. U kunt echter ook één afzonderlijk punt op het oppervlak aantippen om in een fractie van een seconde een kookstand te selecteren. De uiterst gevoelige Domino-kookplaat met touchSlider-functie is verkrijgbaar in een breedte van 40 cm met een ruime 2-kringskookzone (doorsnede 28 cm) of in een breedte van 30 cm, met twee kleinere achter elkaar liggende kookzones. Daarbij kunt u kiezen tussen inductie of keramisch koken!

Alles in één

De Domino-kookplaten met hun roestvrijstalen draaiknoppen vormen een naadloos geheel wanneer ze naast elkaar worden ingebouwd, maar ook wanneer ze tegenover elkaar worden geïnstalleerd als onderdeel van een kookeiland. Inductiekookplaten met twee kookzones en een digitale functiedisplay zijn ook verkrijgbaar. Liefhebbers van de Aziatische keuken zullen de Duo-wokbrander met een ongeëvenaard vermogen van 6 kW niet willen missen. Deze is verkrijgbaar in een breedte van 30 cm of 40 cm, voor grotere wokpannen en meer bewegingsruimte. De met lavasteen of water te gebruiken grill maakt het helemaal af, zodat u het hele jaar kunt genieten van die onnavolgbare grillsmaak. En met de grote ingebouwde roestvrijstalen frituurbak (inhoud 4 liter) met glazen afdekplaat blijft geen enkele wens onvervuld.

De Domino-kookplaten zijn vanaf oktober leverbaar.


Kijk voor meer informatie op: www.siemens.nl/huishouden

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist