Siemens kookplaat

connected freeInduction Plus

Meer dan een derde van de mensen wordt gelukkig van koken. Siemens Home Appliances biedt deze koks een kookplaat die hen de vrijheid en ruimte geeft om zich volledig op het koken te kunnen storten. De nieuwe freeInduction Plus kookplaat past zich automatisch aan, aan de behoeften van de chef. Er kunnen tot wel zes potten en pannen van elke vorm en elk formaat vrijelijk op de kookplaat worden geplaatst en verplaatst. Een dynamisch TFT full-touch kleurendisplay en activeLight - strakke lichtstrips - staan garant voor een intuïtieve gebruikerservaring.

Siemens Home Appliances staat voor koken zonder beperkingen. De innovatieve freeInduction Plus kookplaat is uitgerust met een inductietechnologie die maximale flexibiliteit biedt. Tot zes pannen van elk formaat en elke vorm kunnen tegelijkertijd worden verwarmd op de 90 cm brede kookplaat – overal op de kookplaat, zonder beperkt te zijn tot specifieke kookzones. De sleutel tot de technologie schuilt onder het keramische oppervlak: 56 ovale micro-inductoren die automatisch de positie en vorm van de pan detecteren. De inductoren worden alleen geactiveerd als ze nodig zijn, wat de freeInduction Plus kookplaat tot de meest flexibele kookplaat ooit maakt.

Alle vrijheid om pannen te verplaatsen
De nieuwe inductietechnologie is slim en biedt maximaal bedieningsgemak: de TFT full-touch kleurendisplay volgt dynamisch elke verplaatsing op de kookplaat. Hij registreert wanneer een pan wordt verplaatst naar een andere plek en past de instellingen automatisch aan. Met zijn 6.2 inch is het de grootste kookplaatdisplay van Siemens tot op heden. Bovendien zijn bepaalde functies van de kookplaat te bedienen via de Home Connect-app op de smartphone of tablet. De display wordt tevens ondersteund door een andere primeur van Siemens: activeLight. Twee LEDstrips aan beide zijden van het keramische oppervlak zorgen voor een extra dimensie tijdens het koken. Tegelijkertijd bieden ze visuele ondersteuning tijdens het koken en een oriëntatiepunt voor de gebruiker.

Beweging betekent activatie
Voor de thuiskok die de bewegingsvrijheid van een chef-kok wil tijdens het koken, is de freeInduction Plus echt een uitkomst. De powerMove Pro-functie activeert de kookplaat bij beweging. Het volledige oppervlak van de kookplaat wordt onderverdeeld in vijf warmteniveaus. Wanneer je een pan verschuift, reageert de kookplaat onmiddellijk en biedt deze het juiste vermogen voor professionele kookprestaties. Nog een praktische functie is de cookConnect-functie, de functie die communicatie tussen de kookplaat en afzuigkap mogelijk maakt voor eenvoudige bediening. Daarnaast past de geïntegreerde climateControl-sensor in de afzuigkap het afzuigvermogen automatisch aan, zodat kookdampen nooit in de lucht blijven hangen. Zelfs niet tijdens het frituren of stomen.

Kookplaat voor een Seamless Life
“Met freeInduction Plus openen we deuren naar een compleet nieuwe vorm van gemak in de keuken. We helpen mensen om hun handen vrij te houden voor het echte kookwerk – in lijn met ons streven naar een Seamless Life”, aldus een enthousiaste Roland Hagenbucher, CEO Siemens Home Appliances Duitsland. Seamless Life staat voor een leven met meer vrijheid en mogelijkheden voor iedereen, dankzij een combinatie van connectiviteit, slimme technologie en design. “Geen stress, enkel plezier – met altijd het beste resultaat voor ogen”.

Over Siemens Home Appliances
Siemens Home Appliances is een toonaangevend Duits merk voor huishoudelijke apparaten dat wereldwijd de standaard bepaalt op het gebied van techniek, innovatie en design. De diverse productreeksen van Siemens sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor gebruikers een scala aan geweldige mogelijkheden tot hun beschikking hebben. Naast een duidelijke focus op hoogstaande inbouwapparatuur heeft Siemens ook vrijstaande apparaten in het assortiment op het gebied van koken, de was, koelen en vriezen, de vaat, koffiezetapparaten en stofzuigers voor de consumentenmarkt. Siemens is opgericht in 1967 en is een gevestigde naam als het gaat om prestaties, innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Dat heeft geresulteerd in prestigieuze prijzen zoals de iF Design Award en de Red Dot Award. Het merk is onderdeel van BSH Hausgeräte GmbH, met hoofdkantoor in München, Duitsland.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist