Siemens inbouwapparatuur

Light control


Siemens Consumer Products introduceert na acht jaar een hele nieuwe collectie inbouwapparatuur waaronder (stoom)ovens, afzuigkappen, kookplaten, warmhoudlades en inbouw-espressoautomaten. De strakke uniforme belijning die panorama-opstellingen mogelijk maakt, de gebruiksvriendelijke lightControl-bediening en de nieuwe kleurvariaties stellen nieuwe normen voor keukenontwerpers. Met deze opvallende innovaties kan Siemens haar positie als marktleider in inbouwapparatuur ook de komende jaren waarmaken.

Deze serie inbouwapparaten onderscheidt zich door de ruime afmetingen en deuren met donker glas voor ovens, stoomovens en magnetrons. De glasoppervlakken zijn omkaderd door roestvrij staal. Afhankelijk van het apparaat kan desgewenst worden gekozen voor zwart/wit of eventueel worden gekozen. Alle apparaten zijn voorzien van het opvallende nieuwe lightControl-paneel met blauw en witte verlichting.

lightControl: blinkt uit in eenvoud

lightControl is een gemeenschappelijk element – niet alleen optisch maar ook functioneel – in de nieuwe generatie inbouwapparatuur. Alle apparatuur deelt dezelfde intuïtieve benadering. De uiterst logische, ‘kindveilige’ en energiebesparende functies worden pas geactiveerd nadat de aan/uit-knop is ingedrukt. Met de centrale selectiedraaiknop en de logisch gerangschikte toetsen is de apparatuur eenvoudig te bedienen. De blauwe verlichting geeft aan welke functies er actief zijn. De gebruiker kan de geactiveerde functies ook aflezen van het nieuwe display. Voor een optimale leesbaarheid wordt alle tekst weergegeven in grote letters (zwarte tekst op een witte achtergrond of witte tekst op een zwarte achtergrond. Afgezien van de programmastatus en functies als kinderbeveiliging en snel opwarmen toont het display ook de tijd op een eenvoudig en elegant vormgegeven analoge klok.

Breed aanbod dat aansluit bij elke wens

De bijzondere systeemgeoriënteerde benadering van Siemens blijkt wel uit de uitgebreide reeks apparaten die allemaal goed te combineren zijn: bijvoorbeeld de ovens met een scala aan producteigenschappen, waaronder een model met ovenwagen of modellen met links-/rechtsdraaiende ovendeuren. Dankzij technische innovaties, zoals het nieuwe ovensysteem HydroBakken en 3D Hetelucht Plus en het automatische bak/-braadsysteem cookControl, is succes in de keuken verzekerd.

De bekroonde compact45-serie is ook in een nieuw jasje gestoken. Deze serie omvat stoomovens, combi-stoomovens, compacte ovens, warmhoudlades, inbouw-espressoautomaten en magnetrons. Deze zijn naar eigen inzicht horizontaal of vertikaal te combineren. De belijning sluit perfect aan, tot de naadbreedtes aan toe. Voor het inbouwen in wandkasten is ook rekening gehouden met apparaten met een lager bedieningspaneel. Afzuigkappen en afwasmachines met een blauw lichtontwerp completeren de nieuwe Siemens-lijn.


Kijk voor meer informatie op: www.siemens.nl/huishouden 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist