Siemens espressovolautomaten

EQ.7


Siemens Consumer Products introduceert drie nieuwe espressovolautomaten, EQ.7 genaamd, die dankzij intelligente techniek tot de absolute top behoren. Alle onderdelen van espressobereiding zijn grondig geanalyseerd evenals alle factoren die van invloed zijn op de smaak, zoals koffiebonen, maalgraad, druksysteem, druk en temperatuur. Met de nieuwe EQ.7 brengt Siemens niet alleen het snelste apparaat van dit moment op de markt, maar ook een van de stilste. Opvallend uitgevoerd in de nieuwe lightDesign-lijn die Siemens dit najaar in keukenapparatuur lanceert.

Snel en perfect op temperatuur

Dankzij het sensorgestuurde doorstroom-element sensoFow system is de EQ.7 de enige automaat die de optimale watertemperatuur gedurende het gehele drukproces handhaaft. Terwijl conventionele espressoautomaten het water permanent op temperatuur houden (met alle stroomverbruik van dien), verhit de volledig automatische espressoautomaat van Siemens alleen water wanneer dat nodig is, met behulp van geavanceerde doorstroom-elementen. Bovendien wordt de watertemperatuur meerdere malen door speciale sensoren gemeten, zodat elk kopje espresso op precies de juiste temperatuur wordt bereid.

Combinatie van techniek en design

Met het creamCenter tovert men met één druk op de knop elke gewenste koffievariant tevoorschijn. De EQ.7 is voorzien van een in hoogte verstelbare koffie-uitloop die zijwaarts uitzwenkbaar is. Het innovatieve melkpijpje met meervoudige kamers en het unieke whirl-systeem zorgt voor perfect, fijnmazig en crème-achtig melkschuim en is tevens in hoogte verstelbaar, waardoor zelfs tot 15 cm hoge glazen eronder passen. Bovendien kan het pijpje gemakkelijk worden verwijderd en in de afwasmachine worden gereinigd. Het hoogwaardige premium-melkreservoir is voorzien van isolatiemateriaal en houdt de melk urenlang vers en koel.

De EQ.7 weet hoe koffie behandeld wil worden

De juiste korrelgrootte van het koffiemaalsel is een van de belangrijke voorwaarden voor een perfect kopje espresso. Het speciaal voor de EQ.7 ontwikkelde hoogwaardige industriële keramische maalwerk silent ceram drive zorgt voor een uiterst betrouwbaar en perfect maalresultaat en is - dankzij de dubbele isolatie - bovendien bijzonder geluidarm. De EQ.7 is hierdoor een van de stilste automaten op de markt. Anders dan conventionele maalwerken van staal is het keramische maalwerk niet onderhevig aan slijtage en heeft daardoor een bijzonder lange levensduur.

Van cappuccino tot latte macchiato; elk kopje koffie wordt dankzij de one-touch-functie met één enkele druk op de knop perfect bereid. Ook voor de reiniging is er een intelligente oplossing: Het one-touch serviceprogramma start eenvoudig en comfortabel het reinigings- en ontkalkingsproces, dat nu voor het eerst ook aanzienlijk korter duurt. Bovendien beschikt de EQ.7 over een praktische snelreinigingsfunctie (kort spoelen) voor het melkpijpje.

360° pure elegantie

De EQ.7 is niet alleen van binnen bijzonder, maar ook van buiten, dankzij het design: pure elegantie in zilver en zwart, met pianolakoptiek. Door het 360°-design is het apparaat ook vrijstaand een lust voor het oog. Een bijzonder opvallende highlight is het extravagante lichtdesign. De verlichting van het display, van de kopjes en van het bonenreservoir tijdens het malen maken het bereiden ook optisch tot een geslaagde enscenering.

Verrassende comfort-features zorgen ervoor, dat ook de bediening van de EQ.7 een genoegen is, zoals bijvoorbeeld het intuïtief te bedienen LCD-display, de personificatiefunctie 'My Coffee' voor het opslaan van individuele koffie-instellingen voor persoonlijke voorkeuren,  het kinderslot, een BRITA-waterfilter, een bijschakelbare actieve kopjesverwarmer alsmede wieltjes voor een gemakkelijkere verplaatsing van het apparaat.


Kijk voor meer informatie op: www.siemens.nl/huishouden 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist