Severin CP 3537

Volautomatische Citruspers

Severin introduceert de volautomatische CP 3537 Citruspers waarbij alles vanzelf gaat. Dankzij de innovatieve technologie doet de citruspers, met één druk op de knop, zijn werk. Het sap wordt tot de laatste druppel uit de sinaasappel geperst. Of uit de grapefruit, citroen of limoen. Zo start je elke dag met een perfecte sapopbrengst, en een heerlijke shot gezondheid.

De Multi-size perskegel is geschikt voor kleine en grote citrusvruchten. Je hoeft dus niet te wisselen tijdens het persen van de verschillende vruchten. Door de gesloten constructie heb je geen last van spatten tijdens het persen. De gietopening met druppelstop maakt het mogelijk om het sap rechtstreeks in het glas te laten stromen.

Easy-clean concept
De citruspers is voorzien van rubberen antislipvoetjes waardoor hij stevig op het aanrecht blijft staan. Het easy-clean concept zorgt voor een ongecompliceerde reiniging: perskegel, vruchtvleeszeef, sapkom en deksel zijn geschikt voor de vaatwasmachine.

Informatie
De Severin CP 3537 Volautomatische Citruspers is verkrijgbaar in elektronicawinkels en webshop.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist