Schneider

Kleuren stralen emoties uit

Kleur brengen in de keuken kan je niet enkel door het schilderen van je keukenkast of muren. Het merk Schneider produceert design retro-keukenapparatuur in wel dertien verschillende kleuren tegen een betaalbare prijs. Het hoofdkantoor gevestigd in Antwerpen biedt producten aan via 300 verkooppunten in de Benelux. Maak kennis met hun Retro collectie!

Kleine huishoudtoestellen
Schneider brengt kleur in je keuken met kleine huishoudtoestellen voor een ruimte vol creativiteit. De collectie keukenhulpjes is beschikbaar in acht kleuren met chromen accenten. Het assortiment bestaat uit stijlvolle magnetrons, toasters en waterkokers. Streef naar de perfecte toast, warm snel een krokante pizza op voor je vrienden of ontspan met een heerlijk warme thee na een lange werkdag! De vrijstaande magnetrons MW720 (€ 99) en MW 823 G (€ 139) met grill overtuigen door hun prachtige, tijdloze design en uitstekende vermogen. Dankzij de grote draaiknop en vooraf ingestelde toetsen stelt u deze toestellen bijzonder eenvoudig in. Het leddisplay biedt een optimaal overzicht tijdens de bereiding.

Kleurrijke Schneider retrowaterkokers in roestvrij staal met chroomaccenten vormen een streling voor het oog. Retro aan de buitenkant, geavanceerde technologie aan de binnenkant: afgedekt verwarmingselement, Strix  Controller en een reservoir in roestvrij staal voorslechts € 79 . De toaster met twee sleuven in ziet er niet alleen chic uit, maar overtuigt ook door zijn roostervermogen. Met de draaiknop stelt u in meerdere  rappen in hoe bruin uw toast uit dit toestel komt. Met een prijs van € 79 heeft dit apparaat heeft nog meer te bieden met zijn ontdooi-, bagel- en opwarmfunctie, automatische centrering van de sneetjes en uitneembare kruimellade.

Koel- en vriescombinaties
Haal een echt pronkstuk in huis met de retro-koelkasten van Schneider. Deze stijlvolle apparaten zijn verkrijgbaar in dertien kleuren en afgewerkt met chromen handvaten in fifties-stijl. Bovendien zijn de koelkasten erg zuinig met het A++ energielabel. Heb je minder ruimte of ben je op zoek naar een extra koelkast, dan biedt het tafelmodel TT 130 uitkomst. Je hebt al een Schneider koelkast vanaf €449,- .

Ondanks het retro design is de techniek uiteraard helemaal van deze tijd. Een tijdloos design, kleurrijke apparaten met een hoogwaardige afwerking in combinatie met hedendaagse, energiebesparende techno logie. Combineer keukenapparaten in dezelfde kleur en creëer een bijzondere keuken!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist