Samsung keukenapparatuur

Infinite Line

Samsung kondigt de Infinite Line met premium inbouw keukenapparatuur aan. Hiermee onderstreept het bedrijf zijn positie op het gebied van design en prestatie in de keuken. De complete Infinite Oven Line bestaat uit diverse ovens en compact ovens en heeft een iF-design award gewonnen voor zijn gestroomlijnde ontwerp.

Door innovatieve technologieën staat Samsung’s Infinite inbouwapparatuur garant voor dynamische prestaties in de keuken. De Infinite Line biedt elke thuiskok een ultiem gevoel van vrijheid, flexibiliteit en krachtige functionaliteit.

“Al jaren bieden onze inbouwapparaten prestaties die aansluiten op de veranderende levensstijl van mensen,” zegt Vincent Maarse, Product Manager Inbouwapparatuur bij Samsung Nederland. “We zien steeds vaker dat modern design in keukens wordt geïntegreerd. Met onze Infinite keukenapparatuur geven we mensen de kans dat nog beter te doen. Bovendien leveren de inbouwovens naast een verfijnd design ook vooraanstaande prestaties.”

Nieuwe flexibiliteit
De ovens uit de nieuwe lijn onderscheiden zich door een prachtig ontwerp, dat moeiteloos in iedere keuken past. En door de toevoeging van Dual Cook en Dual Cook Steam worden gerechten sneller bereid en smaken beter bewaard. De apparaten ogen anders dan traditionele ovens, maar zijn zeer hoogwaardig afgewerkt. Zo zijn oppervlaktes voorzien van textuur en zijn de ovens verkrijgbaar in de kleuren Matte Graphite Grey en Gloss Onyx Black. Het minimalistische design zorgt voor harmonie in iedere keuken.

De Oven is verkrijgbaar in twee varianten: een met Dual Cook en de ander met Dual Cook Steam™. Doordat de onderste en bovenste kookzones onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden, biedt Dual Cook extra flexibiliteit. Dual Cook Steam™ gaat nog verder. In de onderste zone kan ook gekozen worden voor convectie of stoomkoken, met in totaal tot acht kookcombinaties.

De Compact Oven beschikt over flexibele functies voor gevarieerde kookbehoeften. Deze oven is verkrijgbaar in de modellen Steam Combi of Microwave Combi. Met de Steam Combi kunnen thuiskoks kiezen voor de Full Steam of Add Steam modus. Microwave Combi combineert de technologie van een magnetron met standaard convectie, waarmee gerechten nog sneller bereid kunnen worden.

Beide ovens hebben een 4,3-inch display dat intuïtief gebruikt kan worden. De displays beschikken over een grote draaiknop die eenvoudig te bedienen is. Met slimme wifi-functies en een bijbehorende app kunnen gebruikers hun Infinite Line oven op ieder gewenst moment bedienen en controleren. Gebruikers kunnen hun oven voorverwarmen, op afstand in- of uitschakelen én zelfs de kooktemperaturen en tijdsinstellingen aanpassen.

Een nieuwe standaard voor inductie
Naast de Infinite Line ovens introduceert Samsung een kookplaat met geïntegreerde afzuiging, die lucht op effectieve wijze filtert. De geïntegreerde afzuigkap ventileert de keukenruimte op efficiënte wijze: de afvoer in het midden van de kookplaat filtert geurtjes en dampen met een krachtige snelheid van 620 m2 / u.

Omdat de kookplaat geen afzonderlijke afzuigkap nodig heeft, kan de kookplaat op iedere gewenste plek geplaatst worden. Het ontwerp van de kookplaat met geïntegreerde afzuigkap sluit naadloos aan op vrijwel alle keukenmeubels. Zo past de kookplaat perfect in moderne interieurs.

De inductiekookplaat heeft tevens een Dual Flex Zone voor flexibel koken, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over de vorm of grootte van hun kookgerei. Het extra brede, open kookveld heeft twee rechthoekige Flex Zone-gebieden die speciaal zijn ontworpen voor het bereiden van meerdere gerechten in verschillende vormen en maten.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist