Sage Appliances

Espressomachine Bambino

Sage Appliances, een internationaal vooraanstaand merk op het gebied van keukenapparatuur, lanceert de Bambino™ (€ 349,90*). Deze betaalbare, compacte en handmatige espressomachine maakt het mogelijk om thuis binnen een handomdraai een third wave-kwaliteitskoffie te zetten. De Bambino™ is de nieuwste aanwinst in de veelgeprezen lijn espressomachines van Sage Appliances en is het 'broertje' van de Bambino™ Plus. 

De Bambino™ levert prestaties van baristakwaliteit door middel van een portafilter van 54 mm die gevuld kan worden met 18-19 gram koffie, voor een volle smaak. Het krachtige stoompijpje zorgt voor zijdezacht micro-melkschuim waarmee thuisbarista's indrukwekkende latte art kunnen maken. Door het gepatenteerde Thermojet®-verwarmingssysteem is de machine in slechts drie seconden klaar om perfecte espresso te maken; ideaal voor koffieliefhebbers met een druk bestaan. Dankzij het - kenmerkend voor Sage - klassieke, monochrome design met strakke lijnen is het een echte blikvanger in de keuken.

"Ons assortiment Bambino™-espressomachines staat voor koffie van de hoogste baristakwaliteit in je eigen huis in de kortst mogelijke tijd. Met de nieuwe Bambino™ maken we deze third wave-koffiekwaliteit voor nog meer mensen beschikbaar", zegt Michael Jazwicki, Coffee Guru bij Sage Appliances. "Er zit geavanceerde technologie in deze machine, die de gebruiker bij elk kopje kan proeven dankzij constant koffiegenot."

Net als alle andere modellen van het espressomachineportfolio van Sage Appliances, blinkt het handige model uit door zijn prestaties, die zijn gebaseerd op de eigen 4x-formule voor een perfect uitgebalanceerd koffiegenot: de ideale dosering, precieze temperatuurregeling, optimale druk en voldoende stoom.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist