Sage Appliances

FoodCycler

Sage Appliances, wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve keukenapparatuur, lanceert de baanbrekende FoodCycler: een revolutionair apparaat dat de hoeveelheid huishoudelijk voedselafval met meer dan 80 procent kan verminderen. Ook kan het apparaat 100% van de broeikasgasuitstoot elimineren die gewoonlijk wordt gegenereerd door voedsel dat naar de gemeentelijke stortplaats wordt gebracht.

De FoodCycler transformeert huishoudelijk voedselafval in voedingsrijke EcoChips met behulp van een intuïtieve drie-fasen-cyclus. Het systeem droogt en verpulvert bijna alle soorten voedselafval en reduceert het tot kleine deeltjes, terwijl het tegelijkertijd belucht en verwarmt, wat helpt bij de afbraak en sterilisatie van het afval. De FoodCycler verspreidt geen geur, is stil, verbruikt weinig energie en is gemakkelijk te reinigen.

De meeste soorten groente- en fruitresten, vlees, vis, schaaldieren, gevogelte, kippenbotjes en visgraten, granen, zuivelproducten, eieren (incl. eierschaal), koffiedik, filters en theezakjes, bonen, zaden, peulvruchten en dierenvoeding kunnen worden verwerkt door de FoodCycler.

De FoodCycler is licht en compact en kan overal in huis worden geplaatst en gebruikt, in bijvoorbeeld de keuken, garage of het washok. Het apparaat is speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse huishoudens en levensstijl, waarin er steeds meer bewustzijn is omtrent duurzaamheid.

In Nederland bestaat bijna 90% van de 9,5 duizend ton jaarlijks gemeentelijk afval uit huishoudelijk afval. Daarvan is circa 18% GFT-afval*. Sage Appliances ontwikkelt productontwerpen die thuiskoks in staat stellen een optimale ervaring in de keuken te creëren. De introductie van de FoodCycler is een natuurlijke uitbreiding van het productportfolio. Deze toegankelijke en duurzame oplossing voor voedselverspilling sluit de kringloop. 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist