RIG-TIG

Apparaten voor coffee lovers

Het FOODIE éénkops koffiezetapparaat en melkopschuimer zijn perfect voor koffieliefhebbers, die snel en gemakkelijk een geweldige kop koffie willen zetten. De hoogte van de koffiemachine is geschikt voor zowel een gewoon kopje als een to-go kopje koffie. Het duurt slechts 3½ minuut om de beker te vullen. De melkopschuimer kan melk opschuimen en opwarmen, zo maak je je koffie precies zoals je hem wilt. Koffiebonen kunnen in de FOODIE koffiemolen worden gemalen.

FOODIE eenkops koffiezetapparaat
Het FOODIE eenkops koffiezetapparaat neemt minimale ruimte in beslag en is de perfecte keuze als je een vers gemaakte kop koffie wilt. De capaciteit van de koffiemachine is 0,4 L.

FOODIE melkopschuimer
De FOODIE melkopschuimer beschikt over 3 programma’s. Schuimen van warme en koude melk en verwarmen van melk, ook zonder deze op te schuimen. De binnenzijde is voorzien van een interne non-stick Teflon® coating, zodat de melk en de binnenkant niet verbranden en de container gemakkelijk is schoon te maken.

Het FOODIE assortiment van RIG-TIG bevat ook een broodrooster, een waterkoker, een handmixer, een staafmixer, een koffiemolen en een smoothiemaker.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist