Rig-Tig

Zachte vormen, zachte kleuren

De FOODIE elektrische keukenapparaten van RIG-TIG zijn simpelweg te mooi om na gebruik op te bergen. Er is een broodrooster, een elektrische waterkoker, een handmixer, een koffiemolen en een smoothiemaker. Vanwege hun kleine omvang zijn deze apparaten ook perfect in een compactere keuken. Subtiele kenmerken, zoals een geïntegreerde opbergruimte voor het snoer van de handmixer, het heldere glas van de koffiemolen en de mogelijkheid om de smoothie direct mee te nemen in de mengbeker van de blender, zijn voorbeelden van de eigenschappen van de FOODIE producten, waarin functionaliteit centraal staat,

De op de jaren ’50 geïnspireerde apparaten hebben afgeronde vormen en matte oppervlakken voor comfortabele grip en een harmonische uitstraling die fantastisch staan in elke keuken. Alle apparaten zijn er in zwart, wit en als limited edition in zachte pastelkleuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist