Professionele grilplaat

Een must voor iedere (hobby)kok

Koken is helemaal hot! Nederland kent steeds meer hobbykoks van wie de vaardigheden en het talent niet zou misstaan in een gemiddeld restaurant. Dat koken leuk is, staat als een paal boven water. De rij kookboeken in de winkels blijft groeien, internet staat vol kookblogs en er zijn zelfs hele televisiezenders gewijd aan het bereiden van eten. Koken wordt nog gemakkelijker – en daardoor leuker – als je beschikt over de juiste apparatuur in de keuken.

Bij de meeste koks zal in hun keuken apparatuur als gaskooktafels, magnetrons, bakplaten, afzuigkappen en combisteamers terug te vinden zijn. Maar ook een frituurinstallaties en pizza-oven mag niet ontbreken. Niet iedere keuken heeft natuurlijk dezelfde apparatuur nodig. Dat hangt voornamelijk af van wat je precies wilt kunnen klaarmaken en voor hoeveel mensen je wil koken.

Grilplaat
Geen enkele zichzelf respecterende kok kan zonder een professionele grilplaat. Tijdens het grillen wordt het eten gegaard door het sterk te verhitten zonder daar veel vet bij te gebruiken. Dankzij de hoge temperatuur schroeit het product snel dicht, waardoor de sappen bewaard blijven. Eten van de gril krijgt hierdoor een kenmerkende, volle en soms rokerige smaak. Veel mensen denken bij grillen aan bruine streepjes over het gericht. Dit is echter afhankelijk van de gebruikte plaat. Gegroefde grilplaten geven de bekende strepen, maar je kan net zo gemakkelijk grillen op een gladde plaat. Kies je voor een griplaat op gas, dan zijn er varianten verkrijgbaar met 1 tot wel 8 branders. Elektrisch grillen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Verras je gasten eens met een heerlijk gegrild gerecht. Veel kookplezier!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist