PITT cooking

Beleef een sensationele kookervaring

PITT cooking is een eyecatcher voor uw keuken. De subtiel geïntegreerde kookpitten van PITT cooking passen in en zijn een eyecathcer voor iedere klassieke, landelijke, eigentijdse of design keuken. De mogelijkheden van: PITT cooking zijn eindeloos, doordat, de opstelling van de branders naar eigen inzicht kan worden ingevuld. U bent dus de ontwerper van uw  eigen kookplek.Functioneel
De branders van PITT cooking bieden, in tegenstelling tot traditionele kookplaten, alle ruimte voor het gebruik van meerdere grote pannen. Het past altijd. Met de XL-variant wordt zelfs nog meer ruimte gecreëerd voor de kok die nét iets meer bewegingsruimte nodig heeft.

Krachtig
De krachtige branders hebben een professioneel bereik. Iedere kooktechniek (wokken, sudderen, braden, grillen, koken) komt daarmee perfect tot zijn recht. PITT® cooking heeft ook de unieke, dubbele brander: een gecombineerde brander geschikt voor koken op hoog vermogen (wokken) of op laag vermogen (sudderen). Deze brander levert 30% meer vermogen ten opzichte van een traditionele brander, en wordt met slechts één knop bediend. Functionaliteit zoals functionaliteit is bedoeld.

Gemakkelijk schoon te maken
Nooit meer aankijken tegen een vuile kookplaat. Nooit meer opkijken tegen het schoonmaken van de werkplek. PITT® cooking is hét antwoord op gepassioneerd koken en fluitend schoonmaken. Naast bedieningsgemak, voorziet de nieuwe kooksensatie in schoonmaakcomfort. Met de kookpitten geïntegreerd in het werkblad, kan de werkplaats eenvoudig en snel worden gereinigd. PITT® cooking: in alle opzichten een verrijking voor de keuken.

Veel keuze
Met PITT® cooking bent u niet gebonden aan een vaste indeling. De keuzemogelijkheden zijn zeer uitgebreid en voorzien in een kookopstelling op maat. Uiteraard afgestemd op de grootte van de werkruimte in de keuken. De verschillende modellen kunnen onderling naar eigen wens met elkaar worden gecombineerd: met PITT® cooking bent u zelf de ontwerper van uw kookplek. Bekijk hier de volledige collectie.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist