Pelgrim vaatwasser

Flexibele besteklade

De bestekmand of –korf in de vaatwasser wordt steeds vaker vervangen door een aparte besteklade. Het is misschien iets meer werk om het bestek erin te doen, maar het komt de reiniging absoluut ten goede. Door de gescheiden plaatsing van de vorken, lepels en messen liggen deze niet tegen elkaar en kunnen de sproeiers overal uitstekend bij. Geen aan elkaar geplakte sauslepels meer die vuil uit de vaat komen, maar al uw bestek stralend schoon.

Verstelbaar
De vaatwasser GVW486ONY van Pelgrim is ook uitgerust met een besteklade en deze is ook nog eens in hoogte verstelbaar. Deze flexibele besteklade kan in maar liefst 7 verschillende standen worden gezet. Zo ontstaat er extra ruimte voor de poten van een wijnglas of voor veel bestek. Deze vaatwasser biedt o.a. ruimte voor 14 couverts, heeft 8 wasprogramma’s, energieklasse A++ en een uitgestelde start van 1-24 uur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist