Pelgrim keukenapparatuur

Hood-in-Hob kookplaat

Hood-in-wat? Een Hood-in-Hob is een inductiekookplaat (hob) met een ingebouwde afzuiginstallatie (hood). Hierdoor hoef je geen aparte afzuigkap te installeren, wat een mooie en makkelijke oplossing is voor kookeilanden en strakke keukeninterieurs. Pelgrim introduceert twee nieuwe modellen in glanzend zwart (IKR4082F) en matzwart design (IKR4082M). Bijzonder is dat, dankzij de koppelbare kookzones, aan beide zijden een XL kookoppervlak gecreëerd kan worden. De Auto Air functie zorgt ervoor dat de afzuiging zich automatisch aanpast op de kookstanden die in gebruik zijn. Mooi makkelijk!

De koppelbare zones zijn ideaal voor een grote grillplaat om bijvoorbeeld vis op te bakken of groente te grillen. De sterke afzuiging in de plaat zorgt ervoor dat geurtjes geen kans krijgen om te ontsnappen. Het vlak geïntegreerde en hittebestendige gietijzeren afzuigrooster zorgt voor een groot gebruiksoppervlak.

Slim
De Pelgrim Hood-in-Hob inductiekookplaten hebben een slider bediening waarmee iedere kookzone apart in te stellen is. Beide modellen hebben automatische programma’s zoals een warmhoud- en een smeltfunctie voor bijvoorbeeld boter en chocolade.  De zogenaamde aankookfunctie is praktisch voor het koken van pasta of aardappelen; de kookzone gaat automatisch in de hoogste stand en schakelt daarna terug naar de eerder gekozen lagere stand.

Slank
De kookplaten zijn 83cm breed en zowel geschikt voor opbouw als vlak inbouwbaar. De slanke installatie met smalle afvoer naar buiten neemt weinig ruimte in onder het werkblad zodat er voldoende opbergruimte behouden blijft.

Schoonmaakadvies
Een van de voordelen van een inductiekookplaat is dat het eenvoudig schoon te maken is. Pelgrim adviseert de kookplaat dagelijks na het koken te reinigen met een sopje met een milde ontvetter, zoals afwasmiddel of allesreiniger. Zo verwijder je ook olie, boter en vet dat tussen de verfijnde puntjes in het patroon terecht komt. Tip: activeer altijd eerst het kinderslot voordat je gaat schoonmaken zodat de plaat niet per ongeluk aan kan springen en je jezelf of anderen bezeert.

Pelgrim
Pelgrim is al 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vind? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Mooi makkelijk van Pelgrim.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist