Pelgrim inductieplaat

Verfijnd & luxueus

Of je nou dagelijks de sterren van de hemel kookt of alleen sporadisch een eitje bakt: deze luxe, slanke inductiekookplaat van Pelgrim is mooi makkelijk voor iedere thuiskok. Te beginnen met de installatie. De 70cm brede kookplaat past namelijk gewoon in een standaard keukenkast van 60cm. De geïntegreerde, automatische, afzuiging met gietijzeren luchtinlaat rooster zorgt voor de afvoer van alle vetdeeltjes en kookdampen. Door de kookzones te koppelen, kan aan weerszijden een XL kookoppervlak van 38,5 x 22,5 cm gecreëerd worden, de grootste in de markt en ideaal voor een grillpan of tepanyaki.

Om het minimalistische design te versterken, is de belijning op de plaat verfijnd en minimaal. De kookplaat heeft een subtiele witte sliderbediening die alleen zichtbaar is wanneer de kookplaat geactiveerd is. Met deze ‘Light Only Control’ functie bedien je door aanraking van je vinger de standen van de kookplaat soepel en snel. In één vloeiende beweging kan direct de gewenste stand geselecteerd worden.

AutoAir
De Pelgrim IKR3073F kookplaat is voorzien van AutoAir: de afzuiging past zich automatisch aan op de stand van de inductiezones en het aantal actieve zones. Superhandig, want zo hoef je tijdens het koken niet zelf de afzuigstand aan te passen. De AutoAir functie is standaard geactiveerd en handmatig uit te zetten.

Flownl afzuigrooster
Het vlak geïntegreerde gietijzeren luchtinlaat rooster met verhoogd middenstuk zorgt ervoor dat kookdampen goed afgezogen worden. Zo komen er tijdens en na het koken geen dampen of geuren meer in huis. De vocht- en vetdeeltjes worden snel opgevangen door het vetfilter. De overige lucht wordt vervolgens naar buiten afgevoerd of via een recirculatiefilter schoon de ruimte in geblazen.

Pelgrim
Pelgrim is al 100 jaar thuis in elke keuken. De keuken, het levendige hart waar gekookt, gelachen, gegeten, gehuild en gefeest wordt. Pelgrim wil het mooi en makkelijk maken in de keuken, zodat je tijd hebt om thuis te genieten. Want hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vind? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Dat is gewoon Pelgrim.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist