Pelgrim Greenlife koelkasten

Besparen begint in de keuken

Bewust koken, minder vaak uit eten; We nemen verschillende initiatieven om zowel geld als het milieu te besparen en om voedselverspilling te voorkomen. Pelgrim wil de consument bewust maken van de voordelen van tijdige vervanging van de koelkast. De Nederlandse fabrikant ziet het als haar verantwoordelijkheid om mensen bewust met keukenapparatuur om te laten gaan en introduceerde de GreenLife serie. Maar niet alleen bij de aanschaf, ook in het dagelijks gebruik en met de keuze voor het juiste apparaat kan veel bespaard worden.

De besparingstips zijn ´evergreens´ die veel mensen al wel kennen, maar die in de praktijk toch nog weinig toegepast worden om zowel het milieu als kosten te sparen. Wie precies wilt weten wat hij of zij kan besparen rekent dit uit op de besparingscalculator op Pelgrim.nl.

Bespaartips
- Wie zijn huidige koelkast al meer dan 8 jaar heeft, mag zeker concluderen dat de kwaliteit goed is, maar moet ook onder ogen zien dat er ruim 80 euro op jaarbasis te besparen is.
- Dankzij de Cool & Fresh lades in de Pelgrim Greenlife modellen blijven groenten 3x langer vers, en hoeven dus 3x minder snel weggegooid te worden.
- Een Amerikaanse koelkast is mooi, maar voor één of twee personen doorgaans te groot en dus een verspilling, zowel financieel als voor het milieu.
-Kies een koelkast die minimaal aan de A++ norm voldoet, zoals de Pelgrim GreenLife koelvriescombinatie die bij de Consumentenbond in april als ‘Best Getest’ uit de bus kwam.
- Zet de koelkast, evenals de TV en andere apparaten, bij voorkeur uit tijdens de vakantie

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist