Pelgrim Fornuizen

Grenzeloos groots koken

Gepassioneerde thuiskoks zijn vaak erg creatief maar meer kook- en bakruimte creëren is toch lastig. Pelgrim heeft hier een verrassend gemakkelijke oplossing voor. Met dit inductiefornuis met 90cm brede kookplaat en multifunctionele 98 liter oven wordt je kookstijl letterlijk en figuurlijk groots. Grote pannen of bakplaten? Geen probleem met de 6 koppelbare zones op de kookplaat of in de XL oven. Bovendien heeft de oven de snelste voorverwarmtijd ooit en blijven nieuwsgierige neuzen en vingers ongedeerd dankzij de koele ovendeur die maximaal 35 °C warm wordt. Mooi makkelijk!

De brede inductiekookplaat heeft zes koppelbare kookzones, waarmee je in totaal drie grote zones kan maken voor grote pannen, ovale pannen, XL grill- en teppanyakiplaten. Per kookzone kun je kiezen uit negen standen en een boostfunctie. Pelgrim heeft het aansluiten ook eenvoudig gehouden: het fornuis heeft een aansluitwaarde van 10,8kW en kan, ondanks alle krachtige functies, toch op een 3 fase groep aangesloten worden.

Snel & veilig bakken
In zes minuten van 0 naar 180 (graden Celsius): de Pelgrim oven heeft de snelst haalbare voorverwarm- tijd ooit dankzij de combinatie van optimale ovenelementen en het beschikbare vermogen op de 3-fasen groep. Hierdoor heeft de oven een twee keer zo snelle opwarmtijd dan het gemiddelde fornuis op de markt. Ondertussen blijft de ovendeur wel veilig ‘koel’ met een maximale buitenruittemperatuur van 35°C. Met het stoomschoonprogramma stoomt het fornuis in een klein uurtje al het vuil los wat daarna gemakkelijk te verwijderen is met een vochtig doekje.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist