Neff keukenapparatuur

FlexInductie-kookplaat

Niet meer beperkt worden door de kookzones op de inductiekookplaat? De FlexInductie-kookplaat van Neff heeft twee kookzones die onderling aan elkaar te koppelen zijn. Hierdoor ontstaat een grote, flexibele kookzone. En koken wordt nog leuker met de nieuwe accessoires voor de FlexInductie-kookplaat: de teppanyaki-plaat, de grillplaat en de braadslede met speciale stoominzet. Zo kunt u als hobbykok uw creativiteit de vrije loop laten en een keur aan verschillende gerechten bereiden op slechts een enkele inductiekookplaat.Verrukkelijk design
Met FlexInductie van Neff beschikt u over een hoge mate van vrijheid als het gaat om het formaat, het aantal en de verdeling van uw pannen over de kookplaat. Deze vrijheid wordt nu nog groter. De slimme inductietechnologie van de kookplaat herkent automatisch de grootte en plaats van de pannen. De pannen worden alleen verhit op de plaats waar ze staan, zodat u de pannen probleemloos naar elke gewenste plek op de plaat kunt verschuiven. Neff biedt keuze uit een uitgebreide reeks FlexInductie-kookplaten. De breedtes variëren van 60, 80 tot 90 cm met maximaal vijf kookzones. De flexzone op de inductieplaat is verdeeld in vier vlakken die met een druk op de knop kunnen worden samengevoegd tot één grote zone. Het ontwerp is niet alleen elegant en puristisch, maar maakt het ook gemakkelijker de pannen over de kookplaat te verdelen. Deze overzichtelijke vormgeving wordt afgemaakt met een roestvrijstalen omlijsting, die met zijn plattere, rechtere belijning het perfecte kader vormt voor moderne inductietechnologie.

Geef uw creativiteit de loop
Meer flexibiliteit tijdens het koken – deze belofte van Neff is tevens van toepassing op de nieuwe accessoires, waarmee de inductieplaat wordt omgetoverd in een alleskunner. In overeenstemming met het motto 'veel-in-1' kunt u de kookplaten eindeloos combineren met een teppanyaki-plaat, grillplaat of braadslede met stoominzet. Verschillende kookstijlen komen nu binnen handbereik. De teppanyaki-plaat geeft de Westerse keuken een Japanse touch. Het Japanse begrip ‘teppanyaki’ duidt op gerechten die op een hete ijzeren plaat (teppan) zijn gebraden of gebakken (yaki). Maar de speciale plaat is niet alleen geschikt voor de bereiding van Japanse gerechten. De directe contacthitte is geschikt voor alles dat ook op andere wijze kan worden bereid, zoals scampi, maar ook groenten en diverse vis- en vleessoorten.

Met de grillplaat haalt u ook als het buiten geen barbecueweer is die onnavolgbare grillsmaak in huis. Alles kan erop: vis, vlees en groenten. Omdat de plaat gewoon weer van de inductieplaat te verwijderen is, is schoonmaken een eenvoudig klusje.

Een ander accessoire is de speciale braadslede, die precies op een flexibele kookzone past en dus in zijn geheel te gebruiken is voor allerlei braad, smoor en suddergerechten. Spannend wordt het met de stoominzet, waarmee in een handomdraai een gezonde maaltijd kan worden bereidt. De braadslede kan worden gevuld met een laagje water, wijn of bouillon met eventueel een bouquet garni. De speciale stoominzet wordt in de braadslede gezet en dat is alles wat er nodig is om te stomen: groenten, aardappelen, rijst, vis, kip, of wat er ook maar gewenst is.

Comfort met Twistpad
Inductiekookplaten van Neff beschikken nog over een andere speciaal kenmerk: de verwijderbare, magnetische TwistPad. Deze magnetische bedieningsknop werd oorspronkelijk ontwikkeld voor optimaal kookcomfort, maar biedt ook net dat beetje extra gebruiksgemak bij het koken met FlexInductie. Dit is nog meer het geval nu de TwistPad op de laatste modellen is gekoppeld aan de handige veiligheidsuitschakeling van het bedieningspaneel. Als u de kookplaat wilt schoonmaken, kunt u de TwistPad eenvoudig van de kookplaat verwijderen. De schoonmaakvergrendeling van het bedieningspaneel zorgt ervoor dat alle instellingen gedurende 30 seconden bewaard blijven en worden hersteld zodra de knop wordt teruggeplaatst. Zo wordt voorkomen dat de kookinstellingen die u hebt gekozen per ongeluk verloren gaan. En er is meer: Met de TwistPad kunt u alle kookzones afzonderlijk regelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist