Neff keukenapparatuur

Twistpad magnetische bediening

Het begon met het idee om een bedieningsconcept voor kookplaten te ontwikkelen dat een nieuwe standaard zou zetten op het gebied van eenvoud, betrouwbaarheid en comfort. Net als bij alle voorgaande innovaties verliet Neff de gebaande paden om ideeën om te zetten in realiteit. Het resultaat was de TwistPad, een gloednieuw bedieningsconcept op basis van één magnetische, volledig afneembare knop. Neff's TwistPad is inmiddels legendarisch. In combinatie met een inductiekookplaat heeft het concept een belangrijkste designprijs in Duitsland gewonnen: de gouden onderscheiding van de German Design Award 2010.

Magnetisch, intuïtief, ergonomisch
De technologie achter het idee: Neff-kookplaten met de TwistPad beschikken over een vlakke, maar stijlvolle roestvrijstalen bedieningsknop die naast het digitale display op de keramische glasplaat is geplaatst. De knop wordt op zijn plaats gehouden met behulp van magneten die zich onder het glas bevinden en kan zowel worden gekanteld als gedraaid. U kunt alle kookzones afzonderlijk activeren door de soepele en elegante TwistPad even in de gewenste richting te kantelen. Door de knop vervolgens te draaien, regelt u de temperatuur van de kookzone. Als de knop wordt verdraaid, wordt richtingsverandering geregistreerd door sensoren in de kookplaat en wordt de instelling aangepast.

Veilig en comfortabel
Een van de speciale kenmerken van de TwistPad is zijn flexibiliteit. De knop wordt door een lichte magnetische kracht vastgehouden op de kookplaat. Hierdoor kunt u de knop eenvoudig verwijderen om de kookplaat schoon te maken of te voorkomen dat de kookplaat per ongeluk wordt ingeschakeld. De kookplaat is zo niet alleen 100% beveiligd tegen grijpgrage kinderhandjes, maar kan ook eenvoudig worden schoongemaakt. Tijdens het gebruik reageert het bedieningssysteem bovendien zeer gevoelig op positieveranderingen. Als u de knop bijvoorbeeld verplaatst of verwijdert tijdens het koken, schakelt automatisch de schoonmaakvergrendeling in.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist