NEff inbouwapparatuur

Winnaar Red dot design award


Keuken inbouwmerk Neff heeft dit jaar, net als voorgaande jaren, design awards van zowel iF als Red Dot ontvangen voor haar meest opvallende producten. De nieuwste Twistpad-techniek die op de inductiekookplaten is toegepast, viel bij beide instituten erg goed in de smaak: het ontving zowel de “Best of the best” Red Dot Award, als de “iF Universal Design Award” en de “iF Universal Consumer Favorites Award”. Het ruim 130 jaar oude keukenmerk bewijst hiermee nog altijd voorop te lopen in innovatief design.

Red Dot Awards 2009

Het Design Centrum Nordrhein-Westfalen reikt jaarlijks de Red Dot awards uit in diverse categorieën. Het internationaal erkende instituut onderscheidde maar liefst negen nieuwe Neff-producten met de "red dot award: product design 2009". Het internationale panel van deskundigen gaf daarbij de maximale score aan de onderscheidende Neff inductiekookplaat met de nieuwe TwistPad (T44T90N0). De 90 cm brede kookplaat met uniek bedieningsconcept met magnetische draaiknop, vijf inductiekookzones en een duozone met 4.4 Kw PowerBoost-functie kreeg de onderscheiding "red dot: best of the best" voor zijn excellente design. De kookplaat benadrukt waar het merk Neff zo bekend mee is geworden: het combineren van functionele perfectie met fraai design.


Het Design Center bekroonde nog eens acht Neff-modellen vanwege hun "high design quality", waarvan drie inbouwovens (B46E47N0, B45E54N0 en B45E42N0) die waardevolle punten toegekend kregen voor hun heldere lijnen en

precisiefuncties. De royale binnenruimte en het vernuftige comfort van SLIDEâ, de meedraaiende deurgreep, en HIDEâ, de volledig verzinkbare ovendeur scoorden goed. De 60 cm inductiekookplaat (T44T40N0) met twistpad en 4 kookzones werd ook onderscheiden met het 'red dot' kwaliteitszegel.


De ingebouwde espresso-volautomaat (C77V60N01) ontving de award niet alleen voor zijn heldere lijnvoering en naadloze integratie mogelijkheden in vrijwel elk keukendesign; de panelleden waren ook onder de indruk van de geurige koffie en het romige melkschuim. 

De twee bekroonde inbouwvaatwassers (S52T65X2EU/S51T65X2EU en S41T65N2EU) zijn uitgerust met de nieuwe warmtewisselaar-technologie en het Zeolith® droogsysteem. De vele verschillende programma's, de grote flexibiliteit in belading en de blauwe EmotionLightâ binnenverlichting overtuigden de panelleden van het prestigieuze design intstituut. 

IF - Universal Design Award en Universal Consumer Favorite Award

Het iF International Forum Design in Hannover beloonde drie van de meest innovatieve modellen van Neff met twee verschillende prijzen: De inbouwoven met NeffNavigator (B46W74N0), de 80 cm inductiekookplaat met TwistPad (T45T80X0) en de wandschouwkap met zijn innovatieve ultrasone sensor (D79T48N0) werden niet alleen onderscheiden met de felbegeerde ‘Universal Design Award 09’, maar werden door een consumentenjury ook gekozen tot 'Universal Design Consumer Favorites 09'. Deze laatste onderscheiding gaat alleen naar producten die tijdens een 2-daagse test door een respresentatieve selectie van 100 consumenten als buitengewoon ergonomisch, stijlvol en gebruiksvriendelijk worden aangemerkt. Daarmee heeft het bekende Neff-design niet alleen in esthetisch opzicht opnieuw van zich doen spreken, maar heeft het ook in de praktijk de toets van de kritische consument met glans doorstaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist