Neff grillplaat

Nooit meer een verregende barbecue

Soms kijk je ‘s ochtends door de ramen naar buiten en dan weet je het al: dat wordt barbecueën! De hele dag kijk je er naar uit en ben je bezig met de voorbereidingen. Dan wil je de barbecue eindelijk aansteken, steekt ook de wind op en pakken zich donkere wolken boven je samen. Hallo Nederlands klimaat, dag barbecue, zou je denken.Binnen bbq.

Maar nee! Het barbecue feestje verplaatst zich gewoon naar binnen, ook als je op inductie kookt! Met de grillplaat haalt u ook als het buiten geen barbecueweer is die onnavolgbare grillsmaak in huis. Alles kan erop: vis, vlees en groenten. Omdat de plaat gewoon weer van de inductieplaat te verwijderen is, is schoonmaken een eenvoudig klusje.

Meer inductie accessoires
Meer flexibiliteit tijdens het koken streeft Neff na met de accessoires, waarmee de inductieplaat wordt omgetoverd in een alleskunner. In overeenstemming met het motto ‘veel-in-1′ kunt u de kookplaten eindeloos combineren met een teppanyaki-plaat, grillplaat of braadslede met stoominzet. Verschillende kookstijlen komen nu binnen handbereik voor al je vlees, vis en groenten. Laat je creativiteit de loop.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist