Morning koffiecapsulemachine

klaar om Europa te veroveren

Morning is speciaal ontwikkeld voor thuisbarista's. De ultieme capsulemachine legt debrug tussen baristakwaliteit en capsulekoffie. Diverse intelligente functies stellen je in staat om het perfecte kopje koffie te zetten, afgestemd op verschillende koffiesoorten van lokale branderijen over de hele wereld. Met een lancering in hun pop-upwinkel in Amsterdam is het bedrijf nu klaar om te brouwen met Europese koffieliefhebbers.

Oprichter Leon Foo, een veteraan in de koffie-industrie, heeft zich sinds 2009 ingezet voor speciale koffie in Singapore en Maleisië. Leon's tientallen jaren ervaring in koffie is in de loop der jaren bewezen, waarbij hij PPP Coffee heeft opgericht en Chye Seng Huat Hardware heeft opgezet, een icoon in het lokale cafélandschap. Het enige wat miste was een koffiemachine waarmee je koffie kon zetten met dezelfde kwaliteit als professionele apparatuur, maar met capsules. Vanaf dit moment werd het idee van Morning geboren. De Morning-machine wordt bediend via de Morning mobiele app, waarmee je de druk, temperatuur en hoeveelheid output naar wens kunt aanpassen. Koffieliefhebbers kunnen nu thuis baristakwaliteit koffie creëren en unieke recepten gebruiken van koffiebranders van over de hele wereld. Leon Foo, medeoprichter en CEO van Morning: "Met Morning kun je de wereld van koffie proeven".

Smart koffiemachine: het beste uit elk kopje halen
De Morning-machine werd gelanceerd in 2020 via Kickstarter en bleek direct een enorm succes te zijn onder koffiedrinkers over de hele wereld. De machine is uitgerust met slimme functies die thuis brouwen eenvoudig maken. De brouwparameters kunnen worden gecontroleerd via de Morning-machine (via handmatig brouwen) of via de Morning mobiele app, waarbij je de outputhoeveelheid, brouwtemperatuur en de drukprofielen kunt aanpassen. Alle functies die reguliere capsulemachines niet hebben - en dure high-end machines wel - wat Morning uniek in zijn soort maakt. "Elke koffieboon en elk recept heeft een ander brouwproces. Met de Morning-machine kun je de verschillende instellingen optimaliseren en de perfecte koffie creëren", aldus Foo. De machine is verbonden via Wi-Fi, zodat je altijd kunt genieten van de nieuwste software-updates. Het gestroomlijnde en compacte ontwerp van de machine werd bovendien geprezen met een Red Dot Product Design Award.

Creëer recepten van barista-kwaliteit
Je kunt 10 standaardrecepten bereiden - die al zijn voorgeprogrammeerd op de Morning-machine - waaronder de kenmerkende espresso "Bloom & Brew", grote koffies, gefilterde koffies en zelfs "Kyoto Style Slow Drip". De Internet of Things-geactiveerde machine werkt samen met de mobiele Morning-applicatie, waardoor gebruikers toegang hebben tot een bibliotheek met recepten ontwikkeld door partnerbranderijen. De aanpasbare technologische functies van de Morning-machine geven koffieliefhebbers volledige controle over hun brouwsel, met de mogelijkheid om hun eigen recepten aan te passen via de Morning mobiele app. Naast koffiecapsules kunnen gebruikers recepten instellen voor verschillende drankformaten, waaronder theecapsules, wegwerpbare druppelzakken en matcha-capsules

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist