MixMaster Combo

Alleskunner in de keuken

De nieuwe MixMaster Combo lijkt de ideale vriend voor iedere hobbykok en kookliefhebber. Perfecte, verse pasta draaien, ambachtelijke worst maken, noten malen, enzovoorts. Met de MixMaster Combo kan dit allemaal thuis. Door de pastaroller te koppelen aan de machine, en het vers geknede deeg erdoorheen te draaien, maak je gladde pastavellen. Snijd deze vervolgens moeiteloos tot mooie spaghetti of tagliatelle met de andere koppelstukken.

Buiten de toepassingen met de koppelstukken blijft de Combo een MixMaster, met de mengcapaciteit die men van Espressions gewend is. De machine is ondanks de krachtigere motor nog steeds stil in gebruik. De 12 traploos instelbare snelheden zorgen voor de passende snelheid per klus. Snelheid en duur worden op het Lcd-scherm weergegeven. De ingebouwde 'slow-start' zorgt ervoor dat inhoud niet uit de mengkom opspat. 
Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist