Miele Stoomovens

Voor elke kookstijl

Door te koken met stoom kun je eenvoudig gevarieerde en gezonde gerechten op tafel zetten, maar welk type stoomoven past het beste bij jouw kookgedrag? We zetten ze voor je op een rij. Om de stoomoven precies aan te laten sluiten bij jouw behoeften, is het goed om te weten welke mogelijkheden elke stoomoven biedt. We lichten vier apparaten uit.

Stoomoven
De stoomoven zorgt ervoor dat je met gemak een gezonde, veelzijdige maaltijd op tafel zet. In de stoomoven kun je alle etenswaren garen die je gewend bent in een pan met water te koken. Met als belangrijkste voordeel dat vitamines en mineralen beter behouden blijven. Maar het apparaat kan nog veel meer! Wat dacht je van ontdooien en opwarmen? Of het bereiden van soep, vis, vlees en desserts?

Combi-stoomoven
De combi-stoomoven beschikt over alle functies van een reguliere oven én een stoomoven ineen. Door hete lucht te combineren met stoom, zorg je voor een nog smaakvollere bereiding. Hierdoor worden je vleesgerechten altijd krokant vanbuiten en mals vanbinnen. Maar net zo makkelijk voeg je stoom toe aan ovengerechten en baksels: cake wordt niet meer droog en brood wordt lekker luchtig. Bij de Miele-stoomoven kun je exact aangeven met welk percentage stoom je je gerecht wilt bereiden, of dit nu 31% of 79% is. In tegenstelling tot andere stoomovens ben je hierbij dus niet gebonden aan drie vaste standen. Om het nog gemakkelijker te maken, kun je ook kiezen voor een vaste water toeen afvoer waardoor je nooit het waterreservoir hoeft te vullen of het condensreservoir te legen.

Stoomoven met magnetron
De oven is het favoriete kookapparaat van Nederland. Op de tweede plaats staat de magnetron, maar deze wordt op de voet gevolgd door de stoomoven. Heb je geen ruimte voor én een magnetron én een stoomoven? Onze stoomoven met magnetron, de DGM-serie, is dan de beste optie voor jou. Dit Miele-apparaat is uniek in z’n soort en combineert het beste van twee werelden. Met deze stoomoven kun je makkelijk en gezond stomen, maar ook snel ontdooien en verwarmen door de magnetronfunctie. Heb je de tijd en wil je gelijkmatig opwarmen, dan kies je voor de stoomovenfunctie.

Drukstoomoven
Vind je het prettig om je maaltijd extra snel klaar te kunnen hebben? Dan is de drukstoomoven de oplossing. Net als in een snelkookpan kan er met deze stoomoven onder druk worden gekookt. Dankzij PowerSteam kan een temperatuur tot 120 °C bereikt worden, in plaats van 100 °C. In vergelijking met de drukloze stoomoven levert dit bij groenten, vlees en peulvruchten een tijdsbesparing tot wel 50 procent op. Door de compacte ovenruimte is dit apparaat ook nog eens erg snel op temperatuur. Verder is deze vlotte alleskunner met robuust design uiteraard uitgerust met alle eerdergenoemde eigenschappen van de stoomoven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist