Melitta® Latticia® OT

LATTEperfection

De nieuwe Melitta® Latticia® OT is voorzien van een innovatief melkschuimsysteem: LATTEperfection. De dubbele melkopschuiming geeft een stevig en fluwelig melkschuim met een fijne structuur (microschuim) zonder grote luchtbellen. De melk is ook perfect op temperatuur, rond de 70°C. Zo maak je thuis een authentieke cappuccino zoals je die in je favoriete koffiebar drinkt. Dankzij de One Touch-bediening selecteer je met één toets eenvoudig de gewenste koffiespecialiteit. 

De volautomatische koffiemachine van Melitta is compact en heeft een strak, modern design. Heb je zin in een café crème, cappuccino of latte macchiato? Met de handige One Touch-functie met gekleurde fototoetsen bereid je met één druk op de knop je favoriete koffie.

Stil en flexibel
De Melitta® Latticia® OT heeft een superstille, stalen molen die de koffiebonen snel en geluidsarm maalt. Het geïntegreerde XL-bonenreservoir heeft een inhoud van 250 gram. Ook het XL-waterreservoir van 1,5 liter is dermate groot dat je er niet voortdurend hoeft aan te denken om het bij te vullen.

Koffie? Melk? Schuim? Wat was ook alweer de volgorde? Het slimme Italian Preparation Process van de Latticia voegt de ingrediënten in de juiste volgorde samen. De sterkte van de koffie kan je geheel volgens persoonlijke voorkeur instellen, van mild tot medium tot sterk. De hoeveelheid koffie kun je met een draaiknop traploos instellen net als de maalgraad.

Reiniging en onderhoud
Voor een optimale bereiding is reiniging en onderhoud van fundamenteel belang. Dankzij het automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma zie je op het display wanneer de koffiemachine aan een beurt toe is. Het Melitta® Pro Aqua-filterpatroon voorkomt kalkafzetting in het watercircuit. Ook de reinigingsfunctie van het melksysteem is bijzonder handig en hygiënisch.

Melitta Bentz
“De oprichtster van ons bedrijf, Melitta Bentz, toonde in 1908 al aan dat elk klein detail een groot verschil kan maken: haar baanbrekende idee (’s werelds eerste papieren koffiefilter) zorgde destijds voor een ware revolutie in de bereiding van koffie. Met de Melitta® epour® perfectioneren we de details van het bereidingsproces en blijven we trouw aan onze oorsprong: koffiegenot mogelijk maken”, aldus Susanne Brand, die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van nieuwe producten in de divisie Koffiebereiding van Melitta.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist